- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ягоди и сметана
Здравейте,
Всички сме чували за страхотните преживявания, свързани с ягодите и сметаната. Е в тази тема искам да ви попитам дали и вие сте пробвали? Каква сметана използвахте? С топла ли е по-приятно или със студена? И за ягодите, топли или студени? И като цяло хареса ли ви на вас и на вашата половинка?
Edit: Под "каква сметана" имам в предвид вида сметана. Бита или там не знам каква е. Като отида в Била има бая видове, 2 пъти съм питал момичетата от персонала ама все се изчервяват и вдигат раменете![]()
![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
СТУДЕНИ ягоди и студена сметана.Допира на студената сметана в/у нея я побъркваше. Настръхна цялата ии дори добавих и кубче лед и го плъзнах по целия и гръб и надолу. Побърка се. Сметаната не помня к'ва беше.. не ми беше насочено вниманието към нея
![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Каква ирония, аПървоначално написано от Grommash
![]()
![]()
![]()
Пробвал съм, не беше кой знае какво, по ме кефят масажи с горещо олио![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Търси няква сметана във флакон аз ползвах Hopla ... с шоколадови бонбони вместо ягоди.
Всеки може да намаже една жена със сметана и ягоди, бъди българин и я намажи с боб и Юта чушка !![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Много е яко да намежеш момичето със сметана или торта и после да я оближеш цялата!!!Някой път искам да го изпробвам
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Тази сметана е наистина хубава -![]()
Не преклено студена, но да не е и пък топла.Ягоди не съм пробвала, но и за тях така - леко изстудени
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз.
Не.
Съм.
Торта.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Иначе за мен най-яко е с ЛЕДЕНИ сметана и ягоди.
Вчера тъкмо партите беше в леглото с Ягоди от Пикадили и сметана Хопла. Сметаната беше топла, а ягодите студени. Супер бешееее![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ПхахахахахахахахахахахахаПървоначално написано от transformable
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пробвала съм само със сметана ама нещо ми се видя много ии явно бях прекалила с количеството ..![]()
next time ще е дооста по - малко ..![]()
![]()
иначе студена е хубава, а за ягодките .. хмм сигурно ще е още по - хубаво .. ;д
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
прави ми свирка докато си слагах по малко сметана "Hopla" на главичката..ягоди не сме използвали
6б3З10
Ммм, студена сметана, определеноПолзвала съм една на aro, капачката е вълнообразна.
Обаче внимавайте с количеството, защото е адски плътна и ще ви стане тежко. Би ме изкефило да го омацам със сметана и да го зарадвам орално![]()
Мен пък не ме кефи идеята за храна в леглото, според мен действа разконцентриращо.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ползвал съм само сметана, от тая на Президент и бях доооста доволен (такива свирки не бях и сънувал).Ягодите засега ги пропускам.
Welcome to the Jungle...
Правил съм го няколко пъти, но без частта с ягодите. Момичетата ги кефеше много да го нацикат със сметана и да го облизват. Кеф голям (е, не само за тях де).
![]()
[П]Опитай, за да разбереш...