- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се къса презерватив
По какъв начин можеш да спукаш или да скъсаш един презерватив,като се скъса или спука цилия презерватив ли се разкъсва или малка част от него ? Ако се скъса възможно ли е да не забележиш или усутеш ? Благодаря предварително за отговора![]()
Обикновено презерватива се къса, когато в него има въздух (затова като се слага, каналчето се държи, за да е обезвъздушено). За късането - зависи колко въздух има в него и колко здраво "работиш". Зависи и от самия презерватив ест. - може да е прекалено тънък, дефектен и т.н. на мен ми се е случвало да се разцепи по дължина, чувал съм за случаи, в които направо е гърмял.
Welcome to the Jungle...
ето как се къса
http://www.youtube.com/watch?v=aFazYSJIMN0
е не е истина просто,оная работа трябва да ти е 2 на 2 метра и да работиш като къртачПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
,на тези които им се къса по време на полов акт не знам с какви обороти работят
![]()
Добре разбрахме колко издържат "МНООООООГОО" поне на пръв поглед, а как могат да се скъсат напречно, надлъжно, само парченце от тях или обезателно се сцепват яко и не може да не остане незабелязано ?
При мене се беше спукало резервоарчето и от многото работа се беше навил обратно на пръстен в началото на инструмента, неприятна гледка![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Май въпросът на автора е възможно ли е скъсан презерватив да остане незаблязан.
Отговор нямам защото никога не ми се е късал презерватив.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
да, остава незабелязан до последно .. тоест, няма никаква разлика и реално разбираш, че е скъсан, когато ти излезне, или когато погледнеш към *уя ...
Не се усеща, ако не извадиш да погледнеш, няма и да разбереш, особенно ако е здрав сексаПървоначално написано от TheBeliever
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Но като го извадиш няма начин да не забележиш, нали?Първоначално написано от straus
виж, има няколко вида късане!Първоначално написано от TheBeliever
1- къса се и ти се набира в началото на ствола.
2- пука
3- има и вариант да остане в жената, просто да се изхлузи.
1- се вижда винаги
3- по принцип тряя си яко high, за да не се усетиш какво е станало
2- най-опасният вариант, защото може да е с танала беля и да не си разбрал. Поради тази причина, проверявай си кондома всеки път като го опъваш и поглеждаш дали няма да цръкне "отровата"
Да скъсаш кондом си е трудна задача
трябва яко да шибаш с "къртача"
Тъкмо когато жената вика "муши го муши"
е кофти целостта му да се наруши
Insieme assassini !
Зададох уточнителните въпроси, за да се дават конкретни отговори. Иначе мерси за tutorial-а.Първоначално написано от LegaCalcio
![]()
Като цяло извода е, че няма как да се пропусне скъсан презерватив.
Първоначално написано от TheBeliever
Има, има, аз лично съм пропускал и после беше голямо тичане по лекари... Късал съм няколко пъти, начините бяха следните, няколко пъти само като закачи леко чершафа още преди да съм проникнал и се къса, а съм имал случей да се скъса по време на секс- при пози в които ъгълът на проникване е по особен и триенето е по голямо се късат...
Пичага, презервативите, колкото и безопасност да ти гарантират, толкова и проблеми ти създават. Мен са ми се късали няколко пъти и реално НЕ РАЗБИРАШ че това е станало. Късат се или когато има въздух и се постави неправилно (прочети си опътването на кутийката) или когато момичето е изсъхнало или сеска е много продължителен. Това което аз вече съм се научил да правя е 1-во да го проверявам от време на време (с ръка или докато сменяме позата) 2рото което е по неприятно, никога не свършвам в нея, дори и с презерватив (освен ако не е отзад). Шибано е, но ако ти се рискува.. последствията са си за теб. Аз не 1 път съм давал пари за ескапеле поради точно тази причина.
Ето още няколко полезни съвета как да избягаш късането: купувай от аптеки, щото в магазините не се знае колко време са седяли. Избягвай да използваш стари презервативи, или ако някой приятел ти даде го разпитай. НЕ СИ ГИ СЛАГАЙ В ПОРТМОНЕТО, износват се и се късат адски лесно. Тва е от мен, ако има нещо др. свиркай
Първоначално написано от sensationwhite
Мерси да съветите![]()
![]()
Извода е че ако не гледаш винаги се пропуска!Първоначално написано от TheBeliever
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Междудругото много съм се чудил и мисля, че в тази тема е добре да питам.
Трябва ли да се изкара целия въздух от презерватива, защото на върха му, всички знаете, че има едно като балонче :Д . То трява ли да си стои така или презерватива трябва да прилепне плътно?
Като не виеш с вълците, ще блееш с овцете ...