.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София

упражнения за обем на коремните мускули

трябват ми някакви нови упражнения за корем тъй като съм чувал,че едни упражнения трябва да се правят два три месеца и след това да се сменят защото иначе коремът привиква към тези упр и резултатът не е задоволителен.
    аз досега правих тези http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY и съм доволен но искам още обем на пресата и всички мускули да се виждат
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Да ти кажа на мен упражнения не ми влияят. Най-добре са за мен коремните и повдигането на краката с коремните много добре си оформих горната част на пресата.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Всеки път прави различни упражнения.
    The time's for sobieski

Голям фен Аватара на Naik1
    Качването на маса зависи не само от упражненията.
    Направи 3 упражнения по 4х10 серии много бавно в края на първата и в края на четвъртата/петата ти тренировка през седмицата. Товари корема за кратко време и после го остави да се възстанови. Упражненията ги сменяй редовно, за да ти се развие по добре пресата
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от Naik1
    Качването на маса зависи не само от упражненията.
    Направи 3 упражнения по 4х10 серии много бавно в края на първата и в края на четвъртата/петата ти тренировка през седмицата. Товари корема за кратко време и после го остави да се възстанови. Упражненията ги сменяй редовно, за да ти се развие по добре пресата
    през почивката какво да яде?Айде,за упражненията горе долу съм съгласен,4х8 до 10 повторения бих казал че е по-добре,в края на 4та да си сложи нещо тежко на гърдите и да задържа горе по време на пресоването !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Храненето е къде къде по-сложно от упражненията. Едно, че не го разбирам толкова, че да давам съвети на други хора, и друго, че човека си пита за упражнения
    Тежестта на корема е добра идея, но ако го е тренирал. В противен случай ще натовари прекалено гръбначния стълб, а никой не иска това..
    Дори и аз съм съгласен.

Аз до колкото виждам,той пита само за упражнения.Иначе ако почнем да му обясняваме за всичко,ще стане дълга и широка и ще се развали темата.
    The time's for sobieski

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    аз питам да ми дадете само упражнения някакви ,които вие правите и сте доволни от тях
    другото си го знам
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Не е толкова важно какво упражнение ще направиш, колкото начинът му на изпълнение и редуването на различни упражнения. Изпълнявай ги перфектно, напрягай се максимално с малко повторения (ако си по-напреднал - с помощта на допълнителни тежести) и не претренирай! Точно заради претренирането бицепса и гърдите ми не пораснаха, както останалите ми групи.. и така, ако имаш други въпроси - питай
    Дори и аз съм съгласен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си