- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момчета, интересно ми е!
Някой непознат като ви загледа гот ли ви е? Неприятно ли ви е, когато някой от "левицата" започне да ви гледа сякаш сте парче месо ( което, канисе, иска да изчука като пържола?
Яко ли се чувствате или си/му казвате "Ей хомо, объркАл си човека. Махай се"?
Аз например винаги съм искал да отида в гей бар, където разни пеперудки цяла вечер да ме свалят, да ми купуват коктейли с дълги сламки и чадърчета и да ми обясняват как искат да съм тяхната принцеса.
Мисля си, че подобно изживяване би ми се отразило супер на самочувствието и би ме накарало да се почувствам неустоим. А ако някой все пак наистина се потруди... може и да...![]()
Но все пак сериозно - Толерантни ли сте в такива случай или сте олдскуул олдфешън хомофоб реднекс?
П.П. Да, знам, четова най - вероятно е първата стъпка, но ме боли октопода.![]()
П.П.П. Да приемем една чисто хипотетична ситуация. Ако се готвите да отговорите "Това няма случай да се случи с мен", не си правете труда.
Изведнъж най - добрият ви приятел ви казва, че е гей. Това ще промени ли тотално отношението ви към него? Дори и ако ви каже, че няма нищо към вас и никога не би си го помислил, ще имате ли едно наум? Дори ако ви обещае, че няма да има никаква показност и че няма да ви споделя никакви детайли от личния си живот, ще имате ли едно наум? Ще развали ли приятелството ви мисълта, че вече предпочита да си играе на чичо доктор и... чичо доктор? Изобщо... ще можете ли да го "преживеете"? Ще застанете ли зад него?![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station