.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Изправяне на коса

Изправям си косата всеки ден,защото докато спя много мърдам и на сутрнинта не искате да знаете на какво прилича.Затова искам да ми кажете някакъв спрей или нещо,което да си пръскам преди изправяне,за да ми стане косата по бляскава и хубава и да не е на клечки.Като вървя по улицата много момичета имат супер яки коси,а моята е ужасна,въпреки че я изправям.Няма значение цената,само кажете от какво сте доволни.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Преди да си изправя косата си слагам течни кристали..изглежда пригладена, блестяща и е мека..
    Ааа, да – Любов?! Целувки разни, думи празни..

И аз имам кристали и са доста скъпи.Но нищо не става,само ми омазняват косата..А пресата ми е хубава,белисима креативити,но все пак косата си ми е изтощена и искам да има по хубав вид.

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Отиди на фризьор да ти вземе връхчетата, за да се освежи малко, купи си термо спрей, за да предпазиш косата от пресата, използвай маски и балсами за коса
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    При мен е така!
    Първия ден, когато съм я изправяла е ужасна, но на другия си е супер.
    Съвета ми е да не пръскаш лак, защото от него хич не стои истествено!

Нещото, което правя от скоро, е, че си къдря косата с маша. След 3-4 часа стават доста по-'естествени' (http://2.bp.blogspot.com/_nLVV_ZZkUW...anna-Marin.jpg) и в сериалите, които гледам, 80% от момичетата се къдрят .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

g1rl4eto_ ,знам че трябва използвам такива работи,но исках да ми предложите някакви от каквито вие сте доволни,за да не си давам парите на вятъра

Цитирай Първоначално написано от xdennyx
    g1rl4eto_ ,знам че трябва използвам такива работи,но исках да ми предложите някакви от каквито вие сте доволни,за да не си давам парите на вятъра
    http://balsam-za-kosa.pazaruvaj.com/...0ml-p36672722/

Много, много доволна от тази маска

Спрей за топлинна защита
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

И аз използвам на Сайъс този спрей, обаче косата ми вече се е поизтощила и не знам доколко има ефект. аз ще те посъветвам да не си изправяш косата всеки ден, защото аз така правих и сега много съжалявам.. Косата ти може да не седи хубаво, защото ти е изтощена и е загубила форма. Отиди на фризььор да се подстрижеш малко.

Град
    Карлово <33
    Абе спрея на мен малко ми я изсушава, но май наистина предпазва
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на Djuff
    [quote="g1rl4eto_"]
    Цитирай Първоначално написано от xdennyx
    Много, много доволна от тази маска
    Би ли дала малко повече информация за тази маска?

Възстановяваща маска за коса с костен мозък и плацента - получени чрез химичен синтез и обогатени с протеинови съставки от растителен произход-не са от животински произход.Прилага се за сухи,боядисани,обезцветени и къдрени коси.
    500ml
    Made in Italy

За мен това е много добра маска от няколко години я ползвам, отразява ми се чудесно на косата препоръчвам я най-вече на хора, които често третират косите си

Втърдител !

Втърдител му е майката ;д ! ., Без него нищо не става ., И е само 5 лева, а косата ти става като коприна мека, и блестяща. И аз и фризиорката ми го ползва. След като се изкъпеш леко я сушиш, като стане леко влажна слагаш втърдителя и продължаваш сушенето ., а най-накрая като се изправиш се слагат кристалите ; )))

Супер фен Аватара на Djuff
    Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    Възстановяваща маска за коса с костен мозък и плацента - получени чрез химичен синтез и обогатени с протеинови съставки от растителен произход-не са от животински произход.Прилага се за сухи,боядисани,обезцветени и къдрени коси.
    500ml
    Made in Italy

За мен това е много добра маска от няколко години я ползвам, отразява ми се чудесно на косата препоръчвам я най-вече на хора, които често третират косите си
    на каква цена е, от къде мога да си купя и как се казва?

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Виждала съм я и по малките козметични магазинчета. Общо всето е навсякъде. Но пък в Била, Кауфланд и подобни не ми е правило впечатление.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Re: Втърдител !

Цитирай Първоначално написано от Djudjinku
    Втърдител му е майката ;д ! ., Без него нищо не става ., И е само 5 лева, а косата ти става като коприна мека, и блестяща. И аз и фризиорката ми го ползва. След като се изкъпеш леко я сушиш, като стане леко влажна слагаш втърдителя и продължаваш сушенето ., а най-накрая като се изправиш се слагат кристалите ; )))
    Какъв е този втвърдител За пръв път чувам за подобно нещо Може ли малко повече инфо

Град
    Карлово <33
    ^ И аз искам това да разбера, защото в интернет няма нищо, ама напълно нищо!

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    ^ И аз искам това да разбера, защото в интернет няма нищо, ама напълно нищо!
    +1 и аз често си изправям косата....дай повече инфо

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Да не говори за вакса или нещо от сорта?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си