.. Така .. здравейте.. Регистрирах се в този форум, защото просто искам да си излея душата, пък и доста неща станаха покрай мен.. и искам съвет..
Така. Преди 5-6 месеца се запознах с едно момче от друг град. Не ми трябваше много за да се влюбя в него. Но от негова страна не беше по-различно. Всичко беше идеално - влюбвах се още повече всеки ден, всяка минута. А и имаше смисъл да продължавам .. той ми даваше наистина голям шанс да продължа с него. Когато се видяхме.. се чувствах като на 7мото небе.. Дългите ни разговори, писането до среднощ, дългите и нежни СМС.. вече останаха в миналото. Един ден той просто спря всякакъв контакт с мен, аз се озадачих и започнах да му пиша по скайпа /знам, че е банално, но просто нямаме голям шанс/ Не разбрах защо го направи. Какво се случи, че за един ден се промени абсолютно всичко -ново момиче ли имаше.. за 1 ден о.О .. След няколко дена една негова приятелка ми каза, да не съм общувала повече с него.. Не можах да разбера от какъв зор тя ми казва това.. и защо.. Той ли я е накарал да го направи или и аз не знам. Но той ако беше истински мъж .. щеше да ми го каже в очите колкото и да е гадно. Реших си щом е така.. добре хайде няма да общувам повече с него.. прекратих. Спрях. Дори започна малко по-малко.. да спира да ми пука. Вече си мислех.. дори и да го видя.. какво толкова.. ще го погледна гадно.. и ще ми стане яко, че съм му върнала и дано тогава да разбере, че ме е наранил жестоко. Но нищо не свършва до тук. Ние днес ще се видим. /просто имаме еднакво събитие в нашия град и той ще присъства/ И си казах - е днес е моя шанс да разбера какво ще става нататък. И какво да видя и чуя.. разбрах, че той вече се е сдобил с гадже. Е какво мога да направя повече? Нищо не мога. Безсилна съм тук. Явно това вече е наистина края .. на всичките ни взаимоотношения.
Извинете ме, че стана толкова дълго, но просто проблема ми е доста сериозен поне за мен, не знам вие как го виждате във вашите очи, но моля за малко по-компетентни отговори и ако на някой няма да каже съвет нека просто да замълчи!
Та имам няколко въпроса..
Според вас защо така се случи .. какво се промени за 1 ден?
Какво мога да направя в случая?
И как да го преодолея по-лесно?