- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се издават момчетата когато харесват някое момиче ?
Как се издават момчетата когато харесват някое момиче ? Има ли нещо което повечето момчета правят или пък нещо по което може да се разбера въпреки , че е различно при всеки ?
Подаряват й презерватив завързан с червена панделка.
Забравен ник: BeezyJey
NarutoDarker than Black
D Gray Man
Fullmetal Alchemist
"It's been a while since I used myself."
`` П..
Постоянно зяпаме момичето което харесваме. Търсим погледа и.
Усмивки..
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
Кво питаш. Открий сама![]()
Личи си по самото им държание.В повечето случаи се разбира.![]()
Еми то си личи бе.. Търси контакт с теб, усмихва ти се...
П.п.: Пише се "повечето", а не "по-вечето"...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Постоянно те гледа и те пита за някакви тъпи неща....поне аз така разбрах,че едно момче ме харесва.
*Just me*
didsy е права,но зависи от годините на момчето.
btw didsy пиши ми на ЛС искам да те попитам нещо.
Нещо,което аз сама съм забелязала - при разговор,ако например седите,често се накланя несъзнателно.И си търси поводи все да те поглежда.Или например като се спънеш или пък той те удари без да иска,после много се извинява и като цяло се държи много грижовно и закрилнически.
ъъ .. за всеки си е различно ..
общото са погледите, усмивките и изтърканите фрази ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^ или остроумните фрази :P
По темата: Обилно потене под мишниците и повишаване на обема на свинктера. Усещане на лек сърбеж по ректума.
хЪх...
Това е сложна тема за размисъл, но уви имам свободно време..
Обичайното: усмивка, харесва ти публикациите във фейса![]()
, опитва се да завърже нещастен разговор, който почти винаги е безсмислен, търси вниманието ти, навърта се често около теб
Но има и други, които се правят на малко по - интересни: псуват, гледат да се сбият с някой около теб, показвайки "силата си" и други лапешки историйки
...та к'во ти разпраам![]()
![]()
Ако е много срамежлив може да не разбереш.
Ако е настоятелен,но някакси по-скоро приятелски,пак може да не разбереш.![]()
Но по-често се разбира все пак ще ти прави намеци![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Много и различни начини ... Няма точно определен. Зависи от човека .. :]
[img][/img]
Много и различни начини ... Няма точно определен. Зависи от човека .. :]
[img][/img]
Абе не знам по какво, ама то момичето си усеща, освен ако момчето не е антисоциален и не поддържа никакъв контакт с нея.
Най-добре ще е самите момчета да казват какво правят, когато харесват някое момиче.![]()
може да разбере - като един такъв ме харесваше, винаги се изчервяваше и се срамуваше, объркваше си думите и си ги записваше на ръката ..Първоначално написано от vikiraa
![]()
![]()
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Не се подлъгвай от прегръдки, целувки по главата и бузите, тъпи въпроси, дълги извинявания, защото те е настъпал, погледи и усмивки. Тея неща колкото могат да значат, че е лудо влюбен в теб, толкова може и просто да са признаци на приятелско отношение.
Държа се по-агресивно когато знам че тя гледа.....
Тръгват с нея.Първоначално написано от SweetKiss1234
Повечето момчета реагират като.... малки момченца. Ако напоследък те е ритнал/спънал/ударил/нещо от сорта, гарантирам ти, че те харесва! Също така, ако отделя по - голямата част от времето, което прекарвате заедно (имам предвид в училище или по кафета) да те нарежда супер мощно, значи пак те харесва. Държи ли се като дете, значи те харесва.
Ами,ако те зяпа непрекъснато,и изведнъж започва "странно" често да те заговаря,значи те харесва![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ако се държи така е готова да стане майка на твоите деца и да ти пере чорапите до края на животаАми,ако те зяпа непрекъснато,и изведнъж започва "странно" често да те заговаря,значи те харесва)