А мислиш ли, че ако един "комплекс" се потиска (както ти искаш това да продължава) това е конструктивно?
Откъде и да го погледнеш потискането избива в грубо, нахакано женско поведение. Всъщност е нормална реакция. Точно както държаните строго деца често стават най-големите провали...

Чисто социологически просто си мисля, че отношенията мъж-жена са в криза. Самият факт, че се е случила сексуална революция, масови женски протести и т.н. е ясен знак че с това "да държим света мъжки, пълния контрол" не е нещо, което удовлетворява всички. И явно вече не работи или му се намалява контрола.
Шанс.

Просто се забелязва едно унифициране на половете.
Не коментирам дали е добро и т.н., просто адски много ме издразни това с мъжа, който "не трябвало да позволява това" Control freaks...

А жената винаги си е била изтарикатена, повярвай ми... Даже когато си мислиш, че си големия мъж могат да те въртят брутално на пръст, само за информация. И всъщност е нормално като е била в по-слаба позиция, да е развила тея тарикатски качества с години, за да може да получава и тя своето - с тактически, а не "силови" оръжия.

пп. Е па давай им внимание малко на тея жени, аман от темерути, "истински мъже" ....