- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо в днешно време..
Момчетата са станали по-големи женчовци и от самите жени.Май така станаха нещата че "силния пол" плаче сдухан в очакване на решението на ужким "слабия" пол.
Дали любовта пол няма и който хване той е,или на днешните мъже много им изтъняха веждите както и характерите?
Или пък момичетата все повече и повече от малки се мислят за много зрели и очакват много,като им пораснат малко гарди и задник и вече не издаржат.Първоначално написано от chronic
Много лигави мъжлета се извъдиха напоследък . Но и жените съзнателно го играем мъжко и грубо . Искаме доминираща позиция, после се оплакваме, че мъжете са слаби .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами вие ги направихте женчовци, но така е добре поне се маркират и си личат от далече. Аз лично съм за това да има женчовци! Колкото повече такива, толкова повече мацки за мен![]()
Жените са един вид комплексирани от етикета "слаб пол",това е ясно,оттам идва амбицията и себедоказването та дори и подсъзнателно отнемането на водещите права във връзката.
Въпроса е обаче,защо днешния мъж го позволява?Дали липсват качествата или самата жена се изтарикати в последно време.
Темата ми е муза от един познат който приятелката му го изгони от собствения му дом наскоро,парадоксално но факт.
Недей така пич,масово мацките умират за внимание,същия женчо да ги изслуша,да иде с тях в мола за дрехи и всякакви гъзолически работи.В такъв аспект женчовци,не ония природно-обърканите..Първоначално написано от cetor
А мислиш ли, че ако един "комплекс" се потиска (както ти искаш това да продължава) това е конструктивно?
Откъде и да го погледнеш потискането избива в грубо, нахакано женско поведение. Всъщност е нормална реакция. Точно както държаните строго деца често стават най-големите провали...
Чисто социологически просто си мисля, че отношенията мъж-жена са в криза. Самият факт, че се е случила сексуална революция, масови женски протести и т.н. е ясен знак че с това "да държим света мъжки, пълния контрол" не е нещо, което удовлетворява всички. И явно вече не работи или му се намалява контрола.
Шанс.
Просто се забелязва едно унифициране на половете.
Не коментирам дали е добро и т.н., просто адски много ме издразни това с мъжа, който "не трябвало да позволява това" Control freaks...
А жената винаги си е била изтарикатена, повярвай ми... Даже когато си мислиш, че си големия мъж могат да те въртят брутално на пръст, само за информация. И всъщност е нормално като е била в по-слаба позиция, да е развила тея тарикатски качества с години, за да може да получава и тя своето - с тактически, а не "силови" оръжия.
пп. Е па давай им внимание малко на тея жени, аман от темерути, "истински мъже" ....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първо, да направя забележка на автора, че такова понятие "слаб пол" няма. Има "нежен пол".
Второ, това е една мноого обширна тема, която е коментирана доста пъти. Ще ти кажа само, че човешките взаимоотношения са двупосочни, така че гледай да не си вадиш някакви крайни изводи, т.е., че само едните или другите са виновни.
мъжете трябва да са си мъже без никакви такива женски нотки ( тип Мачо ) а пък жените трябва да са женствени и красиви и това да е очевадно не бива ролите да се разменят както е "модерно" сега![]()
Живота е кратък... ...изживей го пълноценно......изкефи му се ;]
И си сложил аватар на мъжествения Калвин Клайн.
Мда....
Човека е стар форумен трол , започнал на чисто . Иска да го мислим за зрял и готин, може някой ден и да стане мод .
И си мисли , че безсмислената тема ще потръгне .
Човек , по-добре да беше казал, че имаш проблем с липсата на внимание и признание , щяхме да помогнем . Ама така не става.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В днешно време момчетата които обичат истински са голяма рядкост повечето гледат да те ебнат и да избягат.
![]()
![]()
![]()
Защото казармата вече не е задължителна...
Какво общо има с това, че мъжете са женчовци и какво лошо има в неангажиращият секс?Първоначално написано от nwjsw
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
+1Първоначално написано от Cybershot
иначе всички са големите мъже..
Първоначално написано от NomNomNom
що пък трябва да има нещо общо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живота е кратък... ...изживей го пълноценно......изкефи му се ;]
Щото иначе спамиш.Първоначално написано от mmagdalenaa
Според мен е нормално донякъде. Ние жените си позволихме да станем по-силни и да се еманципираме, а момчетата си позволиха да показват чувства.
Като изключим крайните случай (пълните мухлъовци, обличащите се в практически женски дрехи, мамините синчета и тн.) е по-добре мъжът от време на време да е чувствителен, а не грубиян. Не понасям "мъже", които си мислят, че като се правят на непукисти ала "мен за никой не ме грее, аз не плача никога, ти или прави, квото ти кажа - или не ме търси" са много велики. В една връзка трябва да има разбирателство и да са спокойни отношенията. Всичко, което криви от тази норма, не е в ред и е свързано с избиване на комплекси (без значение дали става дума за прекалено властна и налагаща се жена или за безхарактерен мунъо, който не може да си закопчае дюкяна без да е получил разрешение).
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
thisПървоначално написано от cranberry696
И тоя ден дойде.
Temet Nosce
벨야카
Между другото - да!Първоначално написано от Cybershot
Откакто я махнаха задължителната военна служба и вече поколение след поколение момчетата/мъжете стават все по-лигави. Скапани малки путьовци. Не всички естествено (има много свестни мъжки) , но си ги има тези путьовци, които изобщо не си знаят мястото и ако ги вкарат в казармата ще видят кво е тва да си истински мъж.
nigga stole my bike
Абе то вярно, че се пръкнаха много "женчовци", ама и че голяма част от момичетата се имат за голяма работа също го има![]()