Цитирай Първоначално написано от mmagdalenaa
Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
Цитирай Първоначално написано от nwjsw
В днешно време момчетата които обичат истински са голяма рядкост повечето гледат да те ебнат и да избягат.
Какво общо има с това, че мъжете са женчовци и какво лошо има в неангажиращият секс?

що пък трябва да има нещо общо
Щото иначе спамиш.

Според мен е нормално донякъде. Ние жените си позволихме да станем по-силни и да се еманципираме, а момчетата си позволиха да показват чувства.
Като изключим крайните случай (пълните мухлъовци, обличащите се в практически женски дрехи, мамините синчета и тн.) е по-добре мъжът от време на време да е чувствителен, а не грубиян. Не понасям "мъже", които си мислят, че като се правят на непукисти ала "мен за никой не ме грее, аз не плача никога, ти или прави, квото ти кажа - или не ме търси" са много велики. В една връзка трябва да има разбирателство и да са спокойни отношенията. Всичко, което криви от тази норма, не е в ред и е свързано с избиване на комплекси (без значение дали става дума за прекалено властна и налагаща се жена или за безхарактерен мунъо, който не може да си закопчае дюкяна без да е получил разрешение).