.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

недостатъчно секси?

Вчера цяла вечер се прегръщахме,целувахме,обар вахме и..нищо.
    Не му става. Не знам как да го приемам сякаш не съм достатъчно секси, не ме харесва достатъчно..
    С бифшия ми от едно простичко докосване ставаше..
    Избивам комплекси.. Не знам в мен ли е проблемът?
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Не.
    Във него всичко е от пренавиване

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да не сме врачки,да знаеме в кой е проблема.

Сложи една снимка и ще ти кажа дали е в теб.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Може момчето да се притеснява.. може ти по някакъв начин с поведението си да си го накарала да мисли как няма да го вдигне и.. резултата е на лице.

Постарай се повече, вкарай повече целувки, пипане, галене, вкарай устата си в действие.. да видим дали няма да е Ъп.

Относно бившия ти.. може да е бил някой разгонен пубер, който го вдига дори когато види твой косъм на възглавницата си..

Все пак някъде бях чел, че и ти и гаджето ти сте на 14.. не ви ли е малко рано за подобни изпълнения?

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Все пак някъде бях чел, че и ти и гаджето ти сте на 14.. не ви ли е малко рано за подобни изпълнения?
    три момичета използваме профила, аз и приятеля ми сме на 16
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Може пък да си твъде хубава и да се e панирал
    Другия път опитайте отново...

хмх щом на бившия ти му е ставало само от едно докосване твърдо се съмнявам да е в теб проблема може да е от притеснение

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    е случва се ..не прави от мухата слон
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Опитайте пак. А и защо трябва да му става при всяко натискане. Понякога това е проблем, повярвай. Може да е пренавит, може и да се владее повече, а просто може и по-трудно да се възбужда. Да не говорим за странични фактори - умора, стрес...

Пробвайте пак, сигурно не е в теб проблема, просто се случва понякога. Знам, че като има такива моменти, първият въпрос е "в мен ли е проблема, не ме ли харесва достатъчно, грозна ли съм?" Но отговорът е НЕ, просто понякога се случва....
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Боже.. на всеки може да му се случи, да не му стане патката... Ти му го налапай пък тогава ако не му стане вече може да се притесняваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си