.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Целувка

Целувка

Здравейте!
    Забелязах на колко много хора помогна този форум и исках и аз па питам нещо... Значи скоро започнах да ходя с едно момиче,аз и предложих,тръгнахме и всичко си вървеше чудесно. Решихме след училище да се разходим заедно и близо до даскало имаше едно перфектно място. Отидохме, позближихме се и се целунахме (нормално), ама аз леко се заплеснах, тя ми пусна език иии... се изложих(т.е. не й пуснах език а леко се дръпнах назад). От тогава продължихме да излизаме но не сме се пробвали пак с език а искам пак да се пробвам но ме е срах да не се издъня отново. Някой да е имал такъв проблем? [/b]

Що да си се изложил? Просто следващият път отвърни, или поведи ти не е нещо, от което трябва да се плашиш
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Мега фен Аватара на Hilary_
    Опитай пак следващия път без да се дърпаш ..

Всеки е минал през това. ; ) Няма от какво да се притесняваш, дори и да не си опитен. Ако се притесняваш, само ще влошиш нещата. Може да прочетеш различни статии за целуването и ще се обедиш, че няма нищо страшно. Ето ти няколко примерни:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D0%BD%D0%B5

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B5%D1%82%D0%BE

Също така, ако ти е добър английския, може да влезнеш в youtube и да разгледаш няколко клипчета.
    Успех с мацката! ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ем по принцип аз съм от притесниелните видове ,но проблема ми е тя да не си е помислила лошо за мен от тази моя странна реакция.
    П.П. Отговорихте по-бързо от очаквано! TNX супер сте!

Ако е свестно момичето, няма да й се е сторило странно, смешно и т.н. Според мен даже е сладко. : ) Отделен въпрос е, ако тя е някоя шаврантия...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не я познавам много добре-приятели сме от половин година, заедно от доста кратко, но знам че е свястна и приятна. Та това е една от причините да й преложа да бъдем заедно
    Започнах тази тема защото съм от редкия вид хора, които трудно преживяват раздяла.В скоро време ще я поканя да излезем пак и ако искате ще пиша как е минало.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от inloveb0y
    В скоро време ще я поканя да излезем пак и ако искате ще пиша как е минало.
    Няма да е зле...обаче за първи път чувам за момиче което действа първо дано не го разбереш грешно.Исках да кажа, че винаги момчетата са по-нахални...успех.И ако може сподели години нещо

Следващият път просто се отпусни и действай! Няма нищо страшно. Преди и аз се притеснявах, но след целувката ще разбереш, че няма нищо страшно .. Успех !
    Колкото по-недостъпно е нещо, толкова по-желано е!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не се притеснявайй..
    Просто се отпусни и се отдай на момента..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от Rolezzz
    В скоро време ще я поканя да излезем пак и ако искате ще пиша как е минало.
    Няма да е зле...обаче за първи път чувам за момиче което действа първо дано не го разбереш грешно.Исках да кажа, че винаги момчетата са по-нахални...успех.И ако може сподели години нещо
    И няма и да чуеш за момиче което действа първо! Аз започнах с нормална целувка ама леко се притесних в момента когато тя ми пусна език :P
    И "И ако може сподели години нещо " това нещо не го разбрах

Повече от фен
    И "И ако може сподели години нещо " това нещо не го разбрах
    Да кажеш на колко години си ти и на колко е тя...

Амм да...и двамата сме на 14г., 8 клас-зайци

Цитирай Първоначално написано от eXxXciTeD
    Що да си се изложил? Просто следващият път отвърни, или поведи ти не е нещо, от което трябва да се плашиш
    I understand. I just don`t care ! :P

На 14 си - няма нищо срамно да не знаеш за целуването. Няма срамна възраст, като се замисля. Просто бъди нежен и бавен

Е определено знаете какво да напишете за да ми върнете самоовереността Благодаря на всички за полезните коментари Супер сте! Пък по нататък ще ви информирам какво стана...
    ----------------------------
    You healed my wings, now I can fly again...

Update-----
    Всичко ни се нареди,по един доста неочакван начин...ама се нареди и сега вече нямаме проблеми с целувката
    П.П. Беше забавно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си