.
Отговор в тема
Страница 35 от 82 ПървиПърви ... 2531323334353637383945 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 2039
    Супер фен
    колко секс партньори си имала (мъже, жени)

като беше с жена тя направи ли ти френска? ако да, можеш ли да дадеш
    мнение коя е по добра от мъж или от жена ? ако не, смяташ ли че жена би направила по добра френска на друга жена, от колкото мъж ?

правила ли си тройка ? а би ли се навила ?
    каква конфигурация ? 2-ма мъже + 1 жена, обратното или три жени ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    колко секс партньори си имала (мъже, жени) - 4, заедно с настоящият ми партньор.

като беше с жена тя направи ли ти френска? Да.ако да, можеш ли да дадеш
    мнение коя е по добра от мъж или от жена ? Ами... като техника - от жена. Но въпросното момиче не ми беше сериозна връзка - беше по-скоро експеримент, a като цяло ми е харесвало повече с хора, с които съм имала сериозна връзка. Така съм милион пъти по-отпусната и спокойна и ми е по-хубаво. ако не, смяташ ли че жена би направила по добра френска на друга жена, от колкото мъж ? Ако двете жени са си заедно на сериозно и имат чувства - да.

правила ли си тройка ? Не. а би ли се навила ? В сериозна връзка - не. Тройките не са за хора, които се обичат.
    каква конфигурация ? 2-ма мъже + 1 жена, обратното или три жени ? Попринцип повече ми харесва идеята за 2 момчета и 1 момиче, но и обратното звучи яко. 3 жени... мисля, че би ми било скучно. XD
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

В садо-мазо коя страна предпочиташ да си: садо или мазо?

Стигало ли се е при този вид до травми или до смешни случки? Ако да, сподели някоя

Какво не би опитала в секса? А какво, което малко или много минава за извратено, си правила?

Ако момче, което харесваш, е заето, би ли спала с него и би ли го "откраднала" за по-сериозни взаимоотношения?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от naQkataRaota
    В садо-мазо коя страна предпочиташ да си: садо или мазо? - Зависи ми от настроението, но като че ли повече садо-то.

Стигало ли се е при този вид до травми или до смешни случки? Ако да, сподели някоя - Чак травми, не. XD На няколко пъти съм си удряла главата в някой ръб, обръщала съм по погрешка някоя саксия (в моята стая си гледам много растения и хич не е трудно), случвало се е да завържа един бивш с възел, който после не мога да развържа. XD Случвало се е "страстно" да ме забие в стената с мааалко прекалено много страст и после изобщо не правихме секс, защото ме болеше гърба. :d

Какво не би опитала в секса? А какво, което малко или много минава за извратено, си правила? - Не бих опитала всички гадории в стил писинг, копрофилия, секс с баби/дядовци, секс с животни и прочие. Не знам точно кое се счита за извратено (щом аз съм го направила, явно не го считам за толкова извратено), но да речем... правила съм секс на нестандартни места (Южен парк, Железница в едни храсти, на тавана на блок и тн.)

Ако момче, което харесваш, е заето, би ли спала с него и би ли го "откраднала" за по-сериозни взаимоотношения? По никой начин. Аз имам много строги принципи относно заетите момчета/бившите на приятелки и тн. На мнение съм, че ако едно момче е склонно да изневери на приятелката си с мен, значи след време няма да има проблеми да изневери на мен с някоя друга. Освен това преди да се събера наистина с някого не си позволявам да го харесвам до степен, толкова силна, че да предполага разни подли женски номера, крадене на гаджета, свалки зад нечии гръб и тн.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Освен това преди да се събера наистина с някого не си позволявам да го харесвам до степен, толкова силна, че да предполага разни подли женски номера, крадене на гаджета, свалки зад нечии гръб и тн.
    Това какво ще рече, че не можеш да се влюбиш достатъчно силно в някое момче преди да започнете връзка или че колкото и да е силна любовта и привличането принципите ти са по силни

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Освен това преди да се събера наистина с някого не си позволявам да го харесвам до степен, толкова силна, че да предполага разни подли женски номера, крадене на гаджета, свалки зад нечии гръб и тн.
    Това какво ще рече, че не можеш да се влюбиш достатъчно силно в някое момче преди да започнете връзка или че колкото и да е силна любовта и привличането принципите ти са по силни - С времето човек се научава да си слага граници и да не изпада тотално преди да има някаква поне минимална сигурност. Поне аз гледам да си удържам емоциите, ако нямам шанс с някого.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    От 1 до 10 колко определяш качеството на секса с Ради? Поне 9.
    Правиш ли сравнение в сексуален план между предишен и сегашен партнboр? Ами може би малко. Неизбежно е. Но не е като нон стоп да разсъждавам над това. Защо? Ами чиста констатация. Например, ако сегашния ми партньор е по-добър в нещо и поради липса на кой знае какъв огромен сексуален опит си викам: Я, това било хубаво. С Х не ми харесваше толкова... и така.
    В сегашната ти връзка, как се крепят нещата? Има ли любов и между двама ви? Честно казано, на тези двата въпроса не мога да отговоря в момента. Трябва да се видим с него и имаме да поговорим за това онова.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Влюбвала ли си се?

Имала ли си несподелена любов?

Изневерявала ли си? А на теб?

Ако имаш сериозна връзка, според изневяра ли е да спиш с момиче?

Романтична ли си? А харесваш ли романтични момчета?

Както каза какво ти харесва в секса, кажи и какво не ти харесва?(като изключим нещата който беше изброила в един от по-горните постове)

Каква комбинация харесваш, къс, дебел, слаб, тънък, от тези 4-те?

Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Яяя.. Сиси... хмм, this will be interesting.

Първо ни кажи по колко пъти на ден се пецкате с Шадоучо

И що толкова те ревнува т'ва момче от разни девствени пъпчиви тийнчета?

Какво в душенето по време на секс те кефи? Властта на партньора ти върху теб, упражненото лек-вид насилие? Или нещо друго?

Анален? Мнение? Бях чел (not sure), че не те кефи.. що тъй? Момчето калпаво ли излезе или ти направи шоко торта?

К'во мислиш за лесните момичета? Ако имаха достатъчно мозък, че да вземат един съвет.. какъв би им дала ти?

Как ще реагираш ако някое кифле се опита да ти отмъкне Шадоучо? Бой у главата? На кой от двамата?

После пак ще питам, че станаха малко множко.
    Поздрави

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Я, интересен потребител

Какво те влече в биологията + ботаниката (ако не се лъжа, може да греша по впечатление)? Кой те запали или как стана?

Степен на важност на секса в една връзка (сериозна, говорим)?

За колко сексуално разкрепостена се имаш, да речем, по скала 1 до 6?

Случва ли са ти се периоди на асексуалност, или си по-страстен човек?

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Най-лошата раздяла за теб?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Drako89
    Влюбвала ли си се? Да.

Имала ли си несподелена любов? Ами предполагам, че може и така да се нарече. По-скоро дълго след единия ми бивш все още имах чувства към него, а той - не.

Изневерявала ли си? А на теб? Аз не съм. На мен ми се е случвало.

Ако имаш сериозна връзка, според изневяра ли е да спиш с момиче? Зависи какво мисли момчето по въпроса. :P Радослав каза, че не го брои изневяра, но по погледа, който извади, съдя, че не би му станало много приятно, тъй че - да, изневяра е.

Романтична ли си? А харесваш ли романтични момчета? Аз самата съм леко по-цинична и може би затова предпочитам романтични момчета. Допълват ме и дават повечко нежност на цялата връзка. И аз си имам моите слаби моменти, но като че ли по-рядко.

Както каза какво ти харесва в секса, кажи и какво не ти харесва?(като изключим нещата който беше изброила в един от по-горните постове) Знам ли, не ми харесва да ме взимат за играчка и да си задоволяват само тeхните нужди. Не ми харесва да е еднообразно. Не ми харесват тясно скроени хора...

Каква комбинация харесваш, къс, дебел, слаб, тънък, от тези 4-те? Дебел и дълъг ест. , но къс и дебел също е хубаво, ако разбира се, под къс не се разбира 6см.

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Яяя.. Сиси... хмм, this will be interesting.

Първо ни кажи по колко пъти на ден се пецкате с Шадоучо - Ами последните 2 седмици не сме се виждали много заради моето море с нашите и неговата сесия, но принципно при нас е по-скоро това, че той издържа мноооого дълго и после никой от двамата няма сили за втори път. XD

И що толкова те ревнува т'ва момче от разни девствени пъпчиви тийнчета? Той не ревнува наистина. :P Забавни са му и се лигави с тях.

Какво в душенето по време на секс те кефи? Властта на партньора ти върху теб, упражненото лек-вид насилие? Или нещо друго? Ами цялото нещо ми харесва. И властта, и грубостта, и самото усещане, че докато ми е много хубаво не мога да дишам.

Анален? Мнение? Бях чел (not sure), че не те кефи.. що тъй? Момчето калпаво ли излезе или ти направи шоко торта? Хехе, не. Аз се бях подготвила специално, за да няма гафове. Момчето се постара доста, но май тоя вид болка не е по моята част. XD Бях подпийнала леко първия път, за да не ме боли и може би само благодарение на това се получи изобщо. Втория (безалкохолен) път просто се отказах по едно време.

К'во мислиш за лесните момичета? Че родителите им са спали в най-важните моменти. Ако имаха достатъчно мозък, че да вземат един съвет.. какъв би им дала ти? Да не правят неща, които после би ги било срам да си признаят. Да си потърсят някой нормален... Да ползват презервативи, защото, скачайки от цвят на цвят, не се знае на каква гъсейница ще попаднат.

Как ще реагираш ако някое кифле се опита да ти отмъкне Шадоучо? Бой у главата? На кой от двамата? Ако той не реагира, а тя се натиска ще се посмея хубаво. Няма да седна да вдигам сцени, за дето някой му говори. XD Това ми напомни на един бивш, който ми вдигна луд скандал по подобен повод.
    Аз: Ама... аз нищо не съм направила!
    Той: Абе кво не си направила!? Нали те видях, че ти говори тоя!
    Но, ако и отвърне, бих си тръгнала.

После пак ще питам, че станаха малко множко.
    Поздрави
    Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    Я, интересен потребител

Какво те влече в биологията + ботаниката (ако не се лъжа, може да греша по впечатление)? Дори не съм сигурна, че мога да го опиша XD Цветята ми дават пълно спокойствие. Дори в най-кошмарни дни като се захвана да се погрижа за цялата джунгла в нас, ми минава. То, докато полея само половината стая, вече съм забравила какво е станало. Освен това ми е много интересно. Някои от тия бурени са направо уникални. Примерно мимозата, която се свива като я пипнеш или венерината мухоловка, която се мъчеше да ми отхапе пръста XD Супер хубаво ми е да си гледам интересни животинки. Засега имам две червенобузи костенурки, стоножки и скалария, но тарантулата пристига съвсем скоро. Много е хубаво, както си вървиш и обикаляш, да видиш нещо красиво и да осъзнаеш, че знаеш какво е, кога цъфти, как се гледа, как се казва на латински понякога и тн. Кой те запали или как стана? Един бивш, чиято джунгла бие и моята. XD Водеше ме все по разни оранжерии. В началото ми беше скучно, но после вече, засичайки разни познати неща, започнах да се оглеждам и аз. Първо си купих една Мамилария (кръгло кактусче) и това ми беше заветния момент XD После започнаха да се множат ли множат и така досега. Осъзнах, че вече съм пълно куко на тая тема един път в метрото, когато мъкнех кашон с бромелии и плик с някаква папрат (венерин косъм) и една селагинела. А биохимията и по-молекулярната ми любов към биологията дойдоха едва в началото на тази година.

Степен на важност на секса в една връзка (сериозна, говорим)? Ами важен си е, но не е всичко. Да речем 35-40% (ддз и аз откъде ги извадих тия цифри точно XD )

За колко сексуално разкрепостена се имаш, да речем, по скала 1 до 6? Ако 1 е дърво в леглото, а 6 е откачалка, която си пада по скат, писинг и некрофилия, аз съъъъм 4 и половина.

Случва ли са ти се периоди на асексуалност, или си по-страстен човек? Цял период - не. Случвало ми се е някой ден да не ми е изобщо до това, но не е невъзможно да ме разубедят. XD
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Най-лошата раздяла за теб?
    Втората (с този - цветаря). Тогава като че ли ми беше най-мъчно, макар че не плаках много.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Ако разбереш че човека койот най-много си обичала ти е изневерил как би постъпила ?
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Ако разбереш че човека койот най-много си обичала ти е изневерил как би постъпила ?
    Имаш в предвид, ако разбера, че някой от бившите ми, на когото съм държала, някога ми е изневерил? Амиии няма да ми пука особено. Миналото се забравя. Ако имаш в предвид, сегашният ми приятел да ми изневери... ами бихме се разделили. Според мен той не би ми изневерил, докато има чувства. Евентуална изневяра би значела, че няма такива вече.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Вече мога да ти отговоря.
    В сегашната ти връзка, как се крепят нещата? Закрепиха се чудесно. Има ли любов и между двама ви? Мисля, че да.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MiroAndonow94
    1 С кое момиче би се навила да правиш секс - тройка да речем или само с него от форума?Говоря по принцип не задължително да легнеш. - От форума не познавам много момичета. :P Но най-хипотетично: с jghg - тя ми е симпатична на характер.

2 Би ли изчукала гаджето си отзад с пенис - колан? - Това гадже - не. XD А и той мисля би предпочел да му отрежа ръката и да я ползвам за черпак.

3 Правила си анален секс - харесва ли ти ако си правила,ако не защо. - Писах малко по-нагоре. Не е за мен аналния - от една страна е болката, която не е от типа болки, които бих понасяла. От друга страна е простият факт, че дори да има някакъв намек за удоволствие в цялата история, то не може да се сравнява с това при вагиналния секс. Та донякъде просто не виждам смисъл.

4 Насирала ли си се след анален секс? Не.

5 Би ли се изчукала с някой за пари или за материална облага? Не. Имахме един период на убийствена бедност и тогава на няколко пъти ми е минавала мисълта, но просто не мога. След нещо такова бих си променила мнението за самата себе си към по-лошо, а това никога не си струва.

6 Тройка с 2 момчета или две момичета,кое би предпочела? С две момчета.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен
    какви предпазни средства използвате (в секса) ? и винаги ли използвате
    какво е мнението ти за противозачатачните ?

Град
    София
    какви предпазни средства използвате (в секса) ? и винаги ли използвате - Винаги ползваме. Преди - презервативи. Сега, от около месец - противозачатъчни.
    какво е мнението ти за противозачатачните ? Засега е добро. Но приемам факта, че може да не са си показали рогата само за месец. Ще видим. Ако усетя, че ми правят проблеми, ще ги спра просто.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен
    а като си на хапчета позволяваш ли на приятеля си да свършва в теб ? без презерватив

btw не си спомям дали са ти завали въпросите:
    на колко си
    и от колко време сте със сеагшния ти приятел

Град
    София
    а като си на хапчета позволяваш ли на приятеля си да свършва в теб ? без презерватив Да, попринцип му позволявам, но още не се е случвало.

btw не си спомям дали са ти завали въпросите:
    на колко си На 18.
    и от колко време сте със сеагшния ти приятел От около месец и седмица. XD
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Кога ще се обединим, за да бием Ради на билярд?
    Ем, аз викам тая седмица някъде. И без това вече е свободен човек без изпити. :P
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Какво означава Lasiodora striatipes което в подписа ти?

Наистина ли смяташ, че 2-ма души могат да се обикнат за месец и седмица?

Имала ли партньор с който ако можеше да върнеш времето не би спала, и изобщо не би имала връзка?

Заради сегашния си партньор ли започна да пиеш противозачатачни?

Какво НЕ би направила за партньора ти(сегашния) ако той те помоли?

Ако някое твой партньор не е съгласен със садо-мазото и откаже да го правите, и да те души и т.н. какво би направила?
    Кефа цена няма!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Drako89
    Какво означава Lasiodora striatipes което в подписа ти? Това е тарантулата ми. Днес стана член на семейството ми.

Наистина ли смяташ, че 2-ма души могат да се обикнат за месец и седмица? Да се обикнат... не съм на 100% сигурна точно доколко. Но да се влюбят, да държат един на друг и да имат силни чувства - да. Мисля, че може.

Имала ли партньор с който ако можеше да върнеш времето не би спала, и изобщо не би имала връзка? Не. За всеки от тях си е имало причина и съм имала хубави моменти.

Заради сегашния си партньор ли започна да пиеш противозачатачни? И да, и не. От една страна - заради това, че с презерватив за него голяма част от удоволствието се губи. От друга страна самата аз исках така. На мен също ми харесва повече без презерватив, а и не се губи първичността на момента с ровичкане в последния момент за кондоми.

Какво НЕ би направила за партньора ти(сегашния) ако той те помоли? Не бих се разделила с приятелите си. Не бих спряла да се занимавам с цветя, да гледам странни животинки... Това са доста хипотетични ситуации, разбира се. Той никога не би и помислил да ме помоли за нещо такова.

Ако някое твой партньор не е съгласен със садо-мазото и откаже да го правите, и да те души и т.н. какво би направила? Нищо по-специално. Една връзка не е само секс. Ще намеря нещо друго, което пък ще ми харесва максимално в секса с въпросния човек. Това впрочем ми се е случвало с първият ми приятел. Ходихме година и половина и скъсахме по съвсем различна причина.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

А каква е разликата да се обикнат и да се влюбят 2-ма души?

С сегашния ти приятел, първо правихте секс и после ли се събрахте?

Какви момчета харесваш, ниски, високи, слабички, по-едрички или?

Пила ли си ескапел, и изобщо имало ли е някакви "фалове"?
    Кефа цена няма!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си