- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
И ти ли седна везаеби...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Умишлено ли изтърва въпроса на Golf_fenka?
Къртач,просто не съм го видял,в момента в които съм отговорил,го е постнала.
Да,даже сме га обмислялиПървоначално написано от Golf_fenka
![]()
Айде пак теб да те сложим, беше интересноПървоначално написано от straus
![]()
А в кой сайт ще качите клипа?Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Очаквах,накой да попита ;dПървоначално написано от kartacha
Никъде,for private usage only![]()
Бахти! Просто попитах въпрос!Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
хЪх...
За Private usage си е на D-то...![]()
Какъв стил музика слушаш?
Музика по време на секс?
Години?
Влюбвал ли си се някога? Ако да, първата ти любов споделена ли беше ?
От колко време водиш полов живот? Бройка момичета?
Фетиши?
Тройки правил ли си? Ако да, как беше? Ако не, за в бъдеще би ли се съгласил на нещо подобно?
Най-хубавото място където си правил секс?
Пушиш ли? А трева, пико и подобни, взимаш/взимал ли (си)?
Винаги ли правиш секс с презерватив, или приятелката ти кара на противозачатъчни?
Айде стига толкова....![]()
Ха, другата част от семейството ;D
Хайде, Шадоучо, да ти е удобен стола
Кой от форума най-много те дразни? Защо?
Кой от форума най-много уважаваш и пак защо?
Имал ли си момент, в който си искал да зарежеш ВСИЧКО и да си сам?
Изневерявал ли си? Ако да, защо?
Какво мислиш за тройките? Ще споделиш ли Сиси с някой?![]()
Ако можеше да промениш нещо в нея, без да има отрицателен ефект от това, какво би било то?
Кое е най-голямото нещо, което си направил за момиче?
Какво НЕ БИ направил за момиче, никога, без значение колко я обичаш?
Поздрави
Sh@dow,интересно ми е,правил ли си секс с близка приятелка(не погледнах дали някой е задал подобен въпрос)
Какво мислиш за френската любов? А за аналния секс?
Sure,it isПървоначално написано от kartacha
![]()
Слушам всичко което има мелодийка и ме радва,независимо от стила-рок,метъл,денс,поп,рап и тн.Текста на една песен,също може да ме грабне.Първоначално написано от kartacha
Не съм правил до сега,пък и не се бях замислял,защото музиката ще е последното нещо,което ще ме вълнува докато правя секс.Но ме е навивала да пробваме и не знам как,но ме склони да пробваме на една песен на Менсън,забравих и името xDПървоначално написано от kartacha
20.Първоначално написано от Fiction7577
Да,влюбвал съм се.Първата ми любов,може и да е била споделена до един момент,но щом вече всичко е приключило,не смятам че е било истинско.Първоначално написано от Fiction7577
От 3 години горе/долу.Имал съм 3 сериозни връзки включително и сегашната ми.Ако питаш за бройка момичета с който съм правил секс-5.Първоначално написано от Fiction7577
Фетиш са ми дрешките по време на секс,да не я събличам цялата,примерно остава поличката,която само повдигам,или пък оставям едни ръкави които се свалят.Изпитвам странен фетиш и към високите токчета,адси секси би било (странно от къде ми се е набило).Друго по-специално не се сещам.Първоначално написано от Fiction7577
Не съм.И при положение че имам сериозна връзка-не не бих.Тройките някак си не си пасват с тези връзки.Иначе ако бях свободен-защо не.Първоначално написано от Fiction7577
Ако говорим за място-южния парк в софияПървоначално написано от Fiction7577
Просто адреналина смесен с удоволствието=
![]()
Не.Не и не бих.Сегашната ми приятелка пуши и сме в процес на отказване.Скоро (надявам се) ще премине от страната на непушачите.Поне ми е обещала.Първоначално написано от Fiction7577
Попринцип преди да,нов момента е на противозачатъчни.Ще видим дали ще продължи така,защото имат много странични ефекти и и е дискомфортно.Първоначално написано от Fiction7577
ISeeDeadBodies.Защо ли?Защото на години може да е 19,но на акъл е 9.That's whyПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
Има доста хора които уважавам,не мога да кажа кой най-много.Всеки един,който е заслужил уважението ми,е заради някакво негово качество или смесица от такива.Първоначално написано от Eclipsercho
Да,по време на втората ми връзка.И даже го направих.Беше ми писнало от всичката ревност,караници и прочие,разбрах че тази връзка отдавна не беше вече такава и сложих край.Първоначално написано от Eclipsercho
Не съм.Първоначално написано от Eclipsercho
Вече отговорих,малкоо по нагореПървоначално написано от Eclipsercho
в случай на tl;dr - не.
Да спре да пуши.Първоначално написано от Eclipsercho
Най-голямото хм...не знам но най-лудото беше когато се качих на една караоке сцена и изпях една песен за нея.Първоначално написано от Eclipsercho
Да даря орган,хах.Първоначално написано от Eclipsercho
Поздрави и на теб ;дПървоначално написано от Eclipsercho
supПървоначално написано от cranberry696
![]()
Да,вече успях да зачеркна голяма част от списъка ми със секс фантази за осъществени,благодарение на неяПървоначално написано от cranberry696
Ако някога ми се доправи ще помисля.Иначе на този етап,не.Първоначално написано от cranberry696
Че кой обича самотатаПървоначално написано от cranberry696
Попринцип любовта преди секса.Първоначално написано от cranberry696
Sex pistols ftwПървоначално написано от cranberry696
де да знам,няма определена причина,просто аватара се връзва с ника.И бтв поздрави-първата която разбра кой е на аватара,само ме подпитват.
Мислех да те попитам,да ми станеш кума ти шаферка искаш :PПървоначално написано от cranberry696
Мечкаaa x2Първоначално написано от cranberry696
Да.От личен опит ти казвам,не е добра идея,ако нямаш сериозни намерения към нея.Първоначално написано от jonib
Френската любов е нещо,без което секса не е секс ;д за мене си е задължителна част,пък и много ми харесва да я гледам как стене от удоволствие ^^Първоначално написано от jonib
За аналния секс-мнението ми не е много остро,но да кажем,че не всички дупки са направане за да се пъха нещо вътре![]()
Кой е най-големия ти подарък, който си правил за сегашната ти приятелка
(под най-голям разбирай този, на който най-много се е зарадвала)
А тя на теб?
Ако едновременно ти се обадят тя и най-добрия ти приятел/приятелка за помощ на кой би помогнал(приемаме, че варианта и на 2мата отпада)
Би ли прекратил връзката си с нея ако и се налага да замине за 1година?
Защо да и защо не? Ако не как би процедирал ?
Удрял ли си момиче? Ако да защо?
Как гледаш на пияните момичета?
Всичките ми подаръци до сега са били малки и символични,но на всичките се е радвалаПървоначално написано от Hukuu
Себе сиПървоначално написано от Hukuu
![]()
Тоя въпрос ми го бяха задали в една друга тема вече.Такава хипотетична ситуация няма как да се получи,ще намеря начин да помогна и на двамата,както мога.Първоначално написано от Hukuu
Надали ще я скъсам за това,но връзката ни ще бъде подложена на много изпитания и като знам че основната ни връзка ще бъде скайп и телефона..единствено времето би показало дали и двамата имаме сили за връзка от разстояние.Все пак една година не е малко време.Първоначално написано от Hukuu
Много зависи и къде ще замине.Ако е някъде в българия,бих могъл да я посещавам,от време на време.Но ако и някъде в чужбина,ще бъде далеч по-трудно.
Не и плюя на всички "мъже" които удрят момиче.Първоначално написано от Hukuu
Пияно момиче е грозна гледка,нагледал съм се по дискотеките вече.Пият повече и от момчетата 0.oПървоначално написано от Hukuu
Жалко е,че някои хора свързват доброто изкарване единствено с това колко "много" ще изпият и как ще се трупират![]()
=D> =D>Първоначално написано от Sh@d0w
Пет? Откога станаха пет? Първо бяхме 3, преди седмица се увеличихме на 4, а днес станахме 5.Ако я караш така до февруари ще сме 12. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Прочети какво написах,3 са ми сериозните приятелки с които съм го правил,иначе между паузите във връзките съм имал още няколко...Първоначално написано от SisiStrange
И бтв вземи се облечи днес хубаво,да не трепериш пак и без това си настинала,аз тръгвам към вас след малко :P
Ехх де да можех пак да съм на 9.. Хубави времена бяха (малко смътно ги помня де, ама карай ;д). Благодаря ти все пак, ти си моя най-верен фен така като гледамПървоначално написано от Sh@d0w
Още един път благодаря !
По темата -
1. Ама кажи сега.. колко точно те дразня ? ^^
2. По идеята, че всеки си има цена.. за каква сума би лапал на мъж ?
3. Сисито бръсне ли си оная ра'ота ?
4. Ти ли връзваш нея, или тя тебе ?
5. Ама верно.. толкова много ли те дразня? Еее...
6. Какъв е смисъла да си задавате въпроси, на които така или иначе си знаете отговорите оО
7. В крайна сметка, ще отговориш ли на въпросите ми ? Или като в любов ще ги прескачаш небрежно![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Хубаво е, че проявявате такъв голям интерес да се изреждате един след друг в няколко раздела .. явно взаимните ви питанки не ви стигат .. ;дд
* Защо показността във форума е толкова важна за теб, а когато става дума за сериозни неща се покриваш?(и не приемам за отговор: Не е вярно, не е така и подобни .. )
* Защо Калоянчо те дразни повече от мен? ;(
* Какво прави Руен?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защо двамцата държите толкова много да разберем, че сте заедно ? И по тая логика .. би ли поканил някой да ви гледа докато правите секс ? Все пак .. показност, брат. И не ми излизай с номера, че това са лични работи, защото мисля, че отношенията ви също са лични работи, а така като гледам нямаш проблем да ги размяташ наляво надясно. Така че .. защо да не поразмяташ нещо друго?
Комплекси някакви имаш ли ?
Кое е нещото, което не би направил в секса?
Смяташ ли се за човек с богата сексуална култура?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Я набор си ми (:
Та в момента учиш?
Работил ли си до сега?
Най-странния начин,по който са те сваляли?
Би ли заговорил хубаво момиче на улицата(хипотетично си single) ?
Какво в облеклото би те привлякло в едно момиче?
С приятелката ти говорите ли си на някакви умалителни? И ако да те са?
По какъв начин преживяваш трудни за теб моменти?
Колко истински приятели имаш?
По отношение на секса..
Каза,че аналния секс не ти допада особено,ако на приятелката ти и харесва,би ли го направил?
Имаш ли табута в секса?
Прошепнатите думички имат ли ефект при теб в такава ситуация?
Груб секс или романтичен секс?
Любима поза?
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от cranberry696
Ако това е показност, тяхното не знам к'во е ..![]()
Ти иначе нещо адвокат ли си му, тука оправдавания, не знам си к'во.Наистина е жалка работата.
И да не е off topic flood -
Каква е точната причина да седнеш ? Не казвай - просто ме поканиха... xD
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Да си е щастлив някой да му пречи ? И аз си имам приятел, и аз съм щастлива и кво ? Да го разгласявам наляво надясно ли ?
Никой не се превзема, лошото е, че в минали времена именно той беше човека, който правеше забележки на мен и на Хилари за тази показност. Като не знаеш - недей да говориш.
Евала за елементарната ти култура, мацко. Отдавна трябваше да си разбрала, че с псувни не изглеждаш по-страшна. Бууууууу.
П.П. Като си е тяхна лична работа да си се разпитват насаме, бе.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нахалство ли?![]()
Твоето граничи с наглост вече .. няколко пъти те предупредих да спреш да се занимаваш с мен и постовете ми ..
.. и с тия измислени определения за нас .. също не важиш!!
А за останалото дори няма да си направя труда ..
и още нещо: .. ако Радослав има против да го питаме нека сам си каже .. не е малък!
та нека продължим ПО ТЕМАТА!! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кранбери неуспешен опит да се направиш на оригинална![]()
въпроса по темата - К'во следваш ?