- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта - обърквам се !
Здравейте : ) Както всички други в този сайт и аз ще поискам мнения и съвети : )) ... Ами .. запознах се с едно момче ... честно казано ... излизали сме малко пъти .. запознахме се преди около 2 месеца .. Първата ни среща (ако може така да се нарече) мина много добре .. с изключение на това , че непрестанно си обърквах думите ;ддд То и сега си е така ... мисля , че е нормално .. като се има в предвид , че не ми се случва често да излизам с момчета ... тааа такааа ... харесвам го .. ! Очаквахте го нали ? ;дд И работата е в това , че незнам какво да направя .... споделих му ... не получих отговор .. ! Но за рождения си ден от него получих един интересен подарък ... По мнение на мои приятелки това момче ми прави намеци. Естествено това с подаръка не е единствен случай .. просто незнам .. с мен се държи прекалено добре (чак съмннително) ;дд и незнам какво да мисля ..
А вие продължавате ли да излизате? Кой кого кани? Какво се случва, когато сте заедно? Можеш следващия път просто да го целунеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
..ами.. просто му се обаждай да излизате по-често.. ти ще разбереш как се развиват нещата, но може би да се гаври с теб.. или да е някой от онея курвари.. дето ухажват всяко хубаво момиче..
П.С. на колко сте?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
MaLkaTa_LaDy < ами .. засега нямаме нови уговорки .. попринцип неможе да се нарече точно канене .. може би предложения по-скоро ;дд от ногова страна са .. а за целувката .. честно казано много бих искала да го направя , но незнам как ;дд смсл .. и от там притеснения .. незная дали ще ме остави да го направя или ще се отдръпне .. (не че някой знае де )
nepowtorima << и аз точно от това се притеснявам .. това е може би единственото от коет осе притеснявам .. а за годините .. няма да споделя .. не сме малки .. но нямаме и 18 год. възраст ;дд пубери ;дд (не споменавам за годините ,защото ще настъпят разни други коментари ) спокойно над 13 год. сме ;д
Определено трябва да поговорите насаме по въпроса. Няма как иначе да се развият нещата![]()
lOve iS in The aIr
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
ъхъ.. и аз така мисля
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"