Здравейте,
и аз не знам защо правя тема, имам чувствтото, че никой няма да отговори, но все пак..
Ходим от горе-долу 3 седмици някъде, даже по-малко..много си допаднахме, като се запознахме той беше с 1но момиче от една седмица, остави я, без да сме се виждали преди си говорихме 5 часа без да млъкнем, имаме 100000 общи интереси и теми...От една седмица прекарвам повечето си време при него.Само след училище се прибирам в нас за по 1-2 часа. Там спя, всичко.Аз съм на 20 /почти/, той е на 23, почна работа миналата седмица, аз съм ученичка още нямам доходи, всички пари, които получавам за месеца му ги дадох, защото му трябваха.Делим всичко, не се караме.Но той е много обсебващ, винаги се разбираме кога отивам при него и ако закъснея се дразни супер много, все едно от това му зависи живота.Не иска нито 1на вечер повече да спи без мен.Да и аз съм влюбена 100% и да 2 седмици сме нон-стоп заедно и не ми е омръзнал, обаче чувствам, че губя личното си пространство.Заради него се карах с една приятелка /която беше така и така голяма използвачка де/ и първите дни и с майка ми се карах доста.
Не искам да го губя, правя всичко, което поиска както го поиска /глупав пример - ела в 6, отивам в 6/.
И все пак има нещо, което ме тормози.Не знам какво.Не се разбирам.Не чакам толкова съвет, просто исках да си излея душата.
Мерси ако някой го е прочел все пак