.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Правилно ли съм постъпила?

Офф.. вече и аз не знам какво искам, честно да ви кажа. С приятеля ми изживяхме най-красивите мигове, които някога съм имала. Но от един момент, той се държеше така чуждо и безразлично. Чувствах се пренебрегната и не знаех какво става. Минах седмица, две, три. .. . и снощи просто не издържах и го попитах на какво дължа това отношение. Започна да се извинява и да се обяснява. Че помагал на един негов приятел и нямало как иначе да се държи. Много ме вгорчи, че не ми каза просто, че е помагал. Да не съм някаква чужда, можеше само да ми каже.. Сто пъти ми се извиняваше и казваше, че ако реша това ще е края. Аз наистина не знаех какво да правя, защото това е един вид лъжа. Естествено попитах за съвет най добрата ми приятелка (искам да я поздравя, че премина през този ад заради мен), която ми казваше да му дам седмица. Така щяло да се види всичко, дали лъже или пък не. Но аз просто не можех да живея повече. Като че ли нямам му вече толкова много доверие, а преди...! И ето той вече ме питаше, какво избирам дали ще сложа точка или ще му простя и ще започнем начисто. Беше ми тежко да сложа края на нашите отношения... Да, казах му КРАЙ! И това беше краят и на нашата приказка. Той е страхотен човек и искам наистина да си останем близки поне.. знам, че е банално (да си останем приятели), но е факт че го искам. Сега като всичко свърши ме е жал за него абе просто за всичко.
    Според вас правилно ли съм постъпила?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да не би да става въпрос за момчето,с което "почти не се познавате"?

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#8681020

Стига с тия фейк теми.

Не, това въпросното момче го познавам цяла вечност, или поне така си мислех

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Много добре си постъпила.Така ще разбереш дали истински те обича.Покажи му,че можеш и без него и той сам ще се върне при теб (поне така става в повечето случеи,ако няма чувства към теб няма да се върне,но това е начина да разбереш)

Супер фен Аватара на montana6
    Правилно си постъпила според мен.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Започнал да се държи чуждо, после ти се извинил и даже подхвърлил "ако искаш ще се раделим". Тоя те е разкарал тарикатската. или пък ти е правил тест, който не си издържала.

Да го зарежеш толкова бързо, само защото се е държал по-различно, че и дори ти се е ИЗВИНИЛ??? Това ли ти е любовта, а? Един труден момент, свършват пеперудките и чао. На коментаторите над мен ще им го спестя...
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Започнал да се държи чуждо, после ти се извинил и даже подхвърлил "ако искаш ще се раделим". Тоя те е разкарал тарикатската. или пък ти е правил тест, който не си издържала.

Да го зарежеш толкова бързо, само защото се е държал по-различно, че и дори ти се е ИЗВИНИЛ??? Това ли ти е любовта, а? Един труден момент, свършват пеперудките и чао. На коментаторите над мен ще им го спестя...
    Прав е

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Подкрепям горното мнение, umri e напълно прав.

Цитирай Първоначално написано от umri
    Ние мъжете как се усещаме

С няколко думи за момичето : Ходи при баба ти ,тя знае , как става

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А ти наистина ли го обичаше ? Защото ми се струва адски глупаво да зарежеш човека,който наистина ОБИЧАШ,само заради това,че е имал някакви проблеми ..

Всяка връзка минава през такъв период.. Настъпват моменти,в които просто се държите по-странно и различно.. Но заедно можехте да го преодолеете..

Иначе съм НАПЪЛНО СЪГЛАСНА с umri (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си