- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно чувство
Напълно те разбирам. Според мен рано или късно това ще се превърне в проблем. Сега още само нещо леко те гложди, защото си в първия месец (лол, това прозвуча като бременност), когато всичко е на върха на щастието и влюбването. Още от сега трябва някак да отвориш темата и да му заявиш, че имаш нужда от повече време за себе си - дет се вика, да се излежаваш у вас цял ден, да прочетеш някоя книга, да се видиш с приятелки, с майка ти и така натататък. Ако пропуснеш още в началото да се уточниш, че връзките тип "сиамски близнаци" не са ти по вкуса, по-късно ще стане много по-трудно.
Точно този тип отношения винаги са ми се стрували много опасни. Губиш себе си, малките дребнички удоволствия, с времето се чувстваш все по-непълноценен, затворен, пристиснат. Лека полека първомесечната еуфория заглъхва, човека започва да те дразни, не защото нещо специално е направил, а защото двама души не могат да седят нон стоп заедно без накрая да започнат да се изнервят един друг. В един момент се осъзнаваш, идва ти догуша, слагаш край и се оглеждаш, с ужас, откривайки, че докато си била под ключ (образно казано) си загубила много приятели и познати. Случвало ми се е и беше ужасно трудно да възобновя контакти с близките ми, даже някои мостове направо са си изгорени из основи и няма връщане назад. Отнема много дълго време.
Някак трябва да му поднесеш факта, че искаш да речем поне 2-3 дена в седмицата да си ги караш в странични дейности и срещи с приятели и роднини без да го засегнеш. Ако не те разбере, това говори много лошо за развитието на нещата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()