Знам, че не трябва да изпълнявам всичко, което ми казва, обаче не ми е приятно да се караме. :С Той е много избухлив, като съм при него дето се вика каквото и да направя няма да реагира, обаче като не съм при него и примерно закъснея един ден така ми се развика по телефона като отидох там ми се извиняваше, чак се разрева. И си противоречи..преди няколко дни му викам тая вечер ще спя в къщи и той вика ок, като се прибрах се почна със смс-ите, липсваш ми, ела, казвам му не мога майка ми ми се кара това-онова, а той отговаря "Е аз ако бях с 17 годишна даже нямаше толкова да се съобразяваме с майка й, на 20 си, какво ти се кара" нз си к'во, и накрая почти ме изнудва да ида едва ли не ме заплашва, че иначе повече няма да го видя.
Иска всяка една секунда да съм около него Още не съм, но някой ден ще избухна.Аз не съм свикнала на такава връзка.Даде ми ключ от към в тях, та той не ме познава 100% кой знае, може всичко да обера там
А за приятелките аз не се карах с нея, просто тя се разсърди, че се прибрах единия ден, когато той ме помоли /хем закъснях с 3 часа/ и пак не беше доволна, тя също е егоист.Сега не ми говори... Пф нз