Аз изкарах един гастрит. Опитаха се се да ми наврът тръбата само с местна упойка но не успяха. Не искаха да ме приспиват щото нямало къде да лежа докато се събуде. Доказаха ми възспален пилор и гастро-дуоденит. Изсписаха ми Х2 блокери (ремантидин) и разни други гадости като храносмилателни ензими и антиацидни хапчета. Бях стигнал до там каквото ям да го изаквам в същия вид. Най интересна беше комбинацията прясно мляко и банани.
След 2 месеца пиене на лекарствата имаше подобрение но не се излекувах напълно. Излекуването стана много странно. Сутрин изпивах по 1 лъжица растителни фибри - Хуск. С вода са гадни затова ги пих с натурален сок. След това половин литър вода. След половин един час изяждах половин пакетче слънчоглед. Понякога белен като ме мързеше. След което изяждах една голяма пица но тъй като не ми се ядеше пиех храносмилателните ензими - мезим форте и креон 1000. На 3-тата седмица бях като нов. След 2 месеца добро хапване нямаше и помен от болестта.
Пробвай освен с лекарствата си и с растителни фибри. Ако не ти помогнат - поне не са вредни. Взимат се сутрин на гладно и след като ги вземеш пиеш много вода за да се разтворят добре в стомаха ти.