.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 163
    Здравейте,много полезна тема!!!
    Ето ги и моите въпроси:
    1.Ноктите ми са доста меки и чупливи,но прочетох за маслото на Икаров и след малко дори излизам да си го потърся.До сега съм се справяла със заздравител,но веднага след като го премахне всичко си е по старо му...Но другият ми проблем свързан с ръцете и по-точно дланите е кожичките около ноктите ми...Постоянно се образуват изсъхнали кожички ,които се обръщат и разкървавяват...Как мога да ги премахна..?
    2.Фон-дьо тен или пудра или заедно или ...?Тези неща нещо не са ми ясни?
    3.Какъв хидратиращ дневен крем препоръчваш за младежка кожа?Трябва ли да има и защитен фактор?
    4.Някакъе продукт за премахване на черни точки?И кожата ми в основата на носа става на малки ранички и се бели...На дехидратация ли се дължи това?
    5.Какво мислиш за вегетарианството?

И аз имам едно въпросче.. може ли да ми препоръчаш продукт за топлинна защита за косата ми.. доста често я изправям и започна да се съсипва а кристалите не помагат особено много..
    Ааа, да – Любов?! Целувки разни, думи празни..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    sissyyyyy, моят лак за коса е такъв http://www.nisea-bg.com/browsepic.ht...items/4762.jpg . Взех си го от фризьорката ми за 9 лева и е страхотен! А и флаконът е доста по-голям от тези на Тафт.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Здравей :P
    Така....значи имам няколко въпроса
    1.Имам акне и петна от него....записах си час на козметик.Но от петната ми потъмнява лицето.Козметичката ще успееели да го оправи или трябва избелващи кремове?
    2.Имаш ли някакви впечатления за крема ''Витасин''(за акне,изгаряния и петна е)
    3.Кожата и косата са ми много мазни.Сега като си пинах гърба и всеедно имам мас отгоре,а се къпах тази сутрин.И косата отпред(там дето трябва да е бритона но аз нямам такъв) винаги ми седи мазна.Какво ще препоръчаш?
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Супер фен Аватара на lqlq89
    1. На мен моята козметичка ми прави няколко химични пилинга зимата, защото и аз имах много гадни петна. Но само с това не става, взех си от нея избелващ крем и само след месец имаше коренна разлика, беше 30лв ама си заслужаваше. И отделно можеш да си правиш маски с кисело мляко, хума и сяра (много помага за белези и пъпки).
    2. Крема Витасин става за абсолютно всичко. Много доволни има от него. Даже и козметичката ми ми го беше споменала, че за парите си е много добър.
    3.Вземи си някакъв измиващ гел за лице и се мии сутрин и вечер. А за косата можеш да си я изплакваш след миене с вода и лимон.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Здравей, моля те препоръчай ми някакъв фон-дьо-тен, който да не запушва порите. Имам проблемна кожа, ии да, лекувам я, но проблемната кожа си е проблемна и не мога без фдт..

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    1. На мен моята козметичка ми прави няколко химични пилинга зимата, защото и аз имах много гадни петна. Но само с това не става, взех си от нея избелващ крем и само след месец имаше коренна разлика, беше 30лв ама си заслужаваше. И отделно можеш да си правиш маски с кисело мляко, хума и сяра (много помага за белези и пъпки).
    2. Крема Витасин става за абсолютно всичко. Много доволни има от него. Даже и козметичката ми ми го беше споменала, че за парите си е много добър.
    3.Вземи си някакъв измиващ гел за лице и се мии сутрин и вечер. А за косата можеш да си я изплакваш след миене с вода и лимон.
    Би ли споделила за тази маска за лицето с млякото ,хумата и сярата.колко време седиш с нея ии откъде може да се намери сяра от аптеката ли
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    Здравей, моля те препоръчай ми някакъв фон-дьо-тен, който да не запушва порите. Имам проблемна кожа, ии да, лекувам я, но проблемната кожа си е проблемна и не мога без фдт..
    Couvrance, 35 лв е, но е медицински и не запушва порите.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

А ще може ли да ми препоръчаш някаква маска за коса? Моята коса е суха и гъста, ако не я изправя с пресата и след като се изкъпя е няква бухнала, ужас...

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Ние хубаво си задаваме въпроси, ама май авторката си е забравила темата...

Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Би ли споделила за тази маска за лицето с млякото ,хумата и сярата.колко време седиш с нея ии откъде може да се намери сяра от аптеката ли
    15-20 минутки трябват по принцип, за да изсъхне маската. Сярата и хумата са от аптеката, да. И като ги смесиш, трябва да ти се получи кашичка.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    Couvrance, 35 лв е, но е медицински и не запушва порите.
    Фон дьо тен, които да не запушва порите няма! Просто си слагай по-малко и като се прибереш вкъщи веднага си почиствай грима.

Искам да попитам как да се грижа най- обстойно за лицето си ? Какви бяха 3-те основни стъпки ? Ексфолиант , тоник . крем ... забравих ги. И кои продукти ще ми препоръчаш за тип от нормална към мазна кожа?
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    1.Измиващ гел.
    2.Тоник.
    3.Крем.
    Колкото и да сме изпитали, какво ли не, най-добре иди на козметик да т почисти и оправи лицето, ако има нужда и тя ще ти каже какво точно е за теб!

благодарско
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

А ще може ли да ми препоръчаш някаква маска за коса? Моята коса е суха и гъста, ако не я изправя с пресата и след като се изкъпя е няква бухнала, ужас...
    Често ли я изправяш с пресата Препоръчвам ти на Миосотис с костен мозък и плацента,червена е и бая голяма и икономична ,маската на Gliss Deep repair 19 също е много хубава
    момиче

marin4itu, благодарско, ще потърся по магазините и него.

Но съм се спряла на определен - зеленият на Syoss ( http://www.syoss.bg/uploads/tx_templ...sty_max_bg.gif ) . Косата ми е страшно жива, при къдрене от фризьор се изправя, а с този лак ми стоя 3 дни, като съм сигурна, че щеше да издържи още ден, два, но си измих косата. Наистина е добър лака и не прави косата слепена и твърда. Препоръчвам го.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    на Гарние
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ruth
    Май се оказа така.
    Но все пак и аз имам проблем.Имам така наречените....мустачки и искам да ги махна, но не знам как а и майка ми каза,че остават черни петна и не трябва да се махат с нищо.Дали ще из светлеят или паднат (косата ми е кестенява и си личат много)?

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan
    Цитирай Първоначално написано от ruth
    Май се оказа така.
    Но все пак и аз имам проблем.Имам така наречените....мустачки и искам да ги махна, но не знам как а и майка ми каза,че остават черни петна и не трябва да се махат с нищо.Дали ще из светлеят или паднат (косата ми е кестенява и си личат много)?
    До колкото разбирам говориш за над горната устна ,нали Кола маска
    момиче

Супер фен Аватара на Me4encety
    Хей,виждам.че си доста знаеща относно козметика. Имам следния въпрос,значи махам си косъмчетата на горната устна с лентички,но досега не го бях правила сама.Не знам как съм дръпнала но е останала раничка от лентата,отначало беше чевена сега хвана тънка коричка,но седи ужасно все едно съм оцапана с нещо.Въпроса ми е с какво да се мажа за да изчезне по-бързо и ще остане ли белег? Благодаря,предваително,

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Хей,виждам,че си доста знаеща относно козметика. Имам следния въпрос,значи махам си косъмчетата на горната устна с лентички,но досега не го бях правила сама.Не знам как съм дръпнала но е останала раничка от лентата,отначало беше чевена сега хвана тънка коричка,но седи ужасно все едно съм оцапана с нещо.Въпроса ми е с какво да се мажа за да изчезне по-бързо и ще остане ли белег? Благодаря,предваително,

Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ И при мен така се получи при 1вия ми опит,аз се намазах с най -обикновен крем Здраве или Бочко и белег нямам ,а си бях сахванала и малко от устната

Аз сега го мажа с "Родопско чудо".Кремчето е много хубаво,но не знам дали за това ще ми помогне.

Абе тия мустачки над устната, защо просто не ги оскубете с пинсета, предполагам имате мъничко и то почити незабележими косми, а не някой брада защо са ви тия ленти, от които се изривате и т.н.. просто ги оскубете с пинсетка и готово..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си