- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съветчета ^^
Здравейте,много полезна тема!!!
Ето ги и моите въпроси:
1.Ноктите ми са доста меки и чупливи,но прочетох за маслото на Икаров и след малко дори излизам да си го потърся.До сега съм се справяла със заздравител,но веднага след като го премахне всичко си е по старо му...Но другият ми проблем свързан с ръцете и по-точно дланите е кожичките около ноктите ми...Постоянно се образуват изсъхнали кожички ,които се обръщат и разкървавяват...Как мога да ги премахна..?
2.Фон-дьо тен или пудра или заедно или ...?Тези неща нещо не са ми ясни?
3.Какъв хидратиращ дневен крем препоръчваш за младежка кожа?Трябва ли да има и защитен фактор?
4.Някакъе продукт за премахване на черни точки?И кожата ми в основата на носа става на малки ранички и се бели...На дехидратация ли се дължи това?
5.Какво мислиш за вегетарианството?
И аз имам едно въпросче.. може ли да ми препоръчаш продукт за топлинна защита за косата ми.. доста често я изправям и започна да се съсипва а кристалите не помагат особено много..
Ааа, да – Любов?! Целувки разни, думи празни..
sissyyyyy, моят лак за коса е такъв http://www.nisea-bg.com/browsepic.ht...items/4762.jpg . Взех си го от фризьорката ми за 9 лева и е страхотен! А и флаконът е доста по-голям от тези на Тафт.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Здравей :P
Така....значи имам няколко въпроса
1.Имам акне и петна от него....записах си час на козметик.Но от петната ми потъмнява лицето.Козметичката ще успееели да го оправи или трябва избелващи кремове?
2.Имаш ли някакви впечатления за крема ''Витасин''(за акне,изгаряния и петна е)
3.Кожата и косата са ми много мазни.Сега като си пинах гърба и всеедно имам мас отгоре,а се къпах тази сутрин.И косата отпред(там дето трябва да е бритона но аз нямам такъв) винаги ми седи мазна.Какво ще препоръчаш?
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
1. На мен моята козметичка ми прави няколко химични пилинга зимата, защото и аз имах много гадни петна. Но само с това не става, взех си от нея избелващ крем и само след месец имаше коренна разлика, беше 30лв ама си заслужаваше. И отделно можеш да си правиш маски с кисело мляко, хума и сяра (много помага за белези и пъпки).
2. Крема Витасин става за абсолютно всичко. Много доволни има от него. Даже и козметичката ми ми го беше споменала, че за парите си е много добър.
3.Вземи си някакъв измиващ гел за лице и се мии сутрин и вечер. А за косата можеш да си я изплакваш след миене с вода и лимон.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Здравей, моля те препоръчай ми някакъв фон-дьо-тен, който да не запушва порите. Имам проблемна кожа, ии да, лекувам я, но проблемната кожа си е проблемна и не мога без фдт..![]()
Би ли споделила за тази маска за лицето с млякото ,хумата и сярата.колко време седиш с нея ии откъде може да се намери сяра от аптеката лиПървоначално написано от lqlq89
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Ние хубаво си задаваме въпроси, ама май авторката си е забравила темата...![]()
15-20 минутки трябват по принцип, за да изсъхне маската. Сярата и хумата са от аптеката, да. И като ги смесиш, трябва да ти се получи кашичка.Първоначално написано от GrippingBosh
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Фон дьо тен, които да не запушва порите няма! Просто си слагай по-малко и като се прибереш вкъщи веднага си почиствай грима.Първоначално написано от buzzzz
Искам да попитам как да се грижа най- обстойно за лицето си ? Какви бяха 3-те основни стъпки ? Ексфолиант , тоник . крем ... забравих ги. И кои продукти ще ми препоръчаш за тип от нормална към мазна кожа?![]()
Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !
1.Измиващ гел.
2.Тоник.
3.Крем.
Колкото и да сме изпитали, какво ли не, най-добре иди на козметик да т почисти и оправи лицето, ако има нужда и тя ще ти каже какво точно е за теб!![]()
благодарско![]()
Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !
Често ли я изправяш с пресатаПървоначално написано от buzzzz
Препоръчвам ти на Миосотис с костен мозък и плацента,червена е и бая голяма и икономична ,маската на Gliss Deep repair 19 също е много хубава
![]()
момиче
marin4itu, благодарско, ще потърся по магазините и него.
Но съм се спряла на определен - зеленият на Syoss ( http://www.syoss.bg/uploads/tx_templ...sty_max_bg.gif ) . Косата ми е страшно жива, при къдрене от фризьор се изправя, а с този лак ми стоя 3 дни, като съм сигурна, че щеше да издържи още ден, два, но си измих косата. Наистина е добър лака и не прави косата слепена и твърда. Препоръчвам го.
на ГарниеПървоначално написано от buzzzz
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Май се оказа така.Първоначално написано от ruth
Но все пак и аз имам проблем.Имам така наречените....мустачки и искам да ги махна, но не знам как а и майка ми каза,че остават черни петна и не трябва да се махат с нищо.Дали ще из светлеят или паднат (косата ми е кестенява и си личат много)?
До колкото разбирам говориш за над горната устна ,налиПървоначално написано от Supernaturalfan
Кола маска
момиче
Хей,виждам.че си доста знаеща относно козметика.Имам следния въпрос,значи махам си косъмчетата на горната устна с лентички,но досега не го бях правила сама.Не знам как съм дръпнала но е останала раничка от лентата,отначало беше чевена сега хвана тънка коричка,но седи ужасно все едно съм оцапана с нещо.Въпроса ми е с какво да се мажа за да изчезне по-бързо и ще остане ли белег? Благодаря,предваително,
Хей,виждам,че си доста знаеща относно козметика.Имам следния въпрос,значи махам си косъмчетата на горната устна с лентички,но досега не го бях правила сама.Не знам как съм дръпнала но е останала раничка от лентата,отначало беше чевена сега хвана тънка коричка,но седи ужасно все едно съм оцапана с нещо.Въпроса ми е с какво да се мажа за да изчезне по-бързо и ще остане ли белег? Благодаря,предваително,
Абе тия мустачки над устната, защо просто не ги оскубете с пинсета, предполагам имате мъничко и то почити незабележими косми, а не някой брадазащо са ви тия ленти, от които се изривате и т.н.. просто ги оскубете с пинсетка и готово..!