- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съветчета ^^
Ако някой иска съвет относно козметика, диети , мазила, маски и каквото ви дойде наум да ме пита тук . Искам да бъда възможно най-полезна и ще ви кажа всичките си методи , които знам относно хубав външен вид и добро самочувствие![]()
![]()
Питайте каквото ви интересува без да се притесняватя
Благодаря!![]()
![]()
хеййй ^^
Давам съветчета относно козметика и диети : )
Ъъ ... Как да стана кифлъ ?![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
и като каква даваш съвети ?
Hostis Honori Invidia
^Ъъ т'Фа беШе ТъПоО..... ;***![]()
Много добре си решила да отдадеш от свободното си време за останалите, в момента не се сещам за някакъв въпрос, но ако изникне ще го постна! (:
За prettyIdeath :
Започва се с външния вид:
Прическа:
Тя обезателно трябва да надвишава главата ви 20-30 см (нарича се тупиране,вафлички) на долу трябва да е силно изправена , а ако за ваше нещастие косата ви е къса задължително трябва да я удължите! Продават се и евтини варианти в магазините за фибички (40-60 лв) . Когато израстнете в йерархията богатият тати ще ви закупи от 500 лв. Вторият вариант е отново силно тупирана в корените и надолу едри букли.Бонус точки ще ви даде брокатения лак за коса.
Грим:
Гримът е силен! Много дебела очна линия , поне 1,5 см , да е удължена. Другият вариант е черни сенки силно наслоени , изкуствени мигли. Лицето ви трябва да е лъскаво , да приличате на златна статуя. Устните ви трябва да са силиконови. Струва от 400-700 лв . Ако не разполагате с тази сума може просто да правите джуки тип ''дупе''
Облекло:
Има облекло за всеки повод . Нека започнем от ежедневния тоалет .. било то за разходка в мола , по центъра или на кафе. Нужни аксесоари: тигров клин, колеми очила с пластмасови рамки закриващи половината ви лице (продават се по подлезите 5-8 лв) , обувки с ток поне 15 см с камъни отгоре (бонус точки - тигров или леопардов десен) , блузка с деколте до пъпа , полата трябва да е мини и мозъка също .
за Cucko0 :
Ами имам опит , как така като каква ? Във форума хората като какви дават съвети. Ако не ти допада идеята заключи темата
за MegiBoOm :
Ще се радвам да съм полезна![]()
хеййй ^^
Първоначално написано от Sunny1235g
![]()
![]()
Супер ще изглеждам
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
![]()
![]()
![]()
а и да не забравя:
Поведение:
Ходенето по дискотеки :
- Посещавайте екстра модерните места -Plazza , 4as Pik , Versai и т.н. Старайте се да привличате максимално внимание към себе си , било то с танци по баровете , късане на салфетки или нацупена и гледаща лошо всички. Обезателно трябва да сте в компания на поне още 5 ваши клонинга , няма да е зле да сте се настанили на ВИП местата! Ако не разполагате с нужната сума ходете често до ВИП тоалетната току виж ви е излязъл късмета да се запознаете с някой ВИП чичко , та бихте се настанили веднага при него и компанията му (набор 50-те)
/
Майтапа настрана
ще ви кажа един метод за много хубава коса
Маска с царевично нишесте и доматен сок.
Съотношението в рецептата е 1 ч.л. нишесте към 1 ч.ч. доматен сок, а приготвянето е изключително лесно.
Просто двете съставки се смесват и разбъркват добре, нанасят се задължително върху измита, все още влажна коса и след 10 минути се изплаква с хладка вода.
Подобно на кожата, чиито pH баланс често е понижен, така и косата има нужда от допълнително хидратиране, особено след като съвсем скоро отново ще бъде лято и пак ще бъдем в търсене на ефективна маска за коса.
При редовно използване (да кажем веднъж в седмицата) маската с царевично нишесте и доматен сок се грижи за възстановяването на баланса на pH, освен това прави косата да изглежда по-свежа и с повече блясък.
Доматеният сок съдържа много полезни витамини, а нишестето обикновено се използва вместо сух шампоан, тъй като има свойството да отнема излишната мазнина в корените на косата.
Опитайте за 2-3 месеца и открийте разликата.
хеййй ^^
Rebirthing
бях нещо като консултант на една актриса![]()
хеййй ^^
Щом успя да отговориш на въпроса "Как се става кифла?", значи ще си ни доста полезна.Засега нямам въпроси, но ако имам нужда, знам къде да попитам.
![]()
Едва ли има диплома за професионално обучение, обаче може би момичета много се интересува от козметика и т.н. Според мен тя не говори за професионални неща и едва ли ако някой иска съвет за диета ще му даде хапчета, с които да се натрови и тем подобни. Щом иска да помогне с някой друг съвет, ако има желаещи ще питат. Какво само сте тръгнали да се заяждате не мога да разбера...Първоначално написано от Rebirthing
Радвам се , че ще мога да бъда полезна![]()
хеййй ^^
Хубаво, че искаш да даваш съветчета и да помагаш, но рецептите и сами можем да си ги открием в нета.![]()
Говори от личен опит, така ще си по-полезна според мен.
П.С.: Това за "Как се става кифла?" няколко месеца го въртяха по страниците из фейсбука.![]()
![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Ами , ако някой има въпрос относно някой продукт (дали е хубав или не ) мога да кажа своето мнение.. как да говоря от личен опит като никой засега не се интересува от нищо. Постнах тази маска , защото наистина е много хубава (пробвах я) и за да потръгне малко темата.
А за това не знам дали са го въртяли из фейсбука , щото нямам такъв ама го качих, за да се посмеете![]()
хеййй ^^
м добре щом ще помага..можеше да бъде полезна по същия начин като просто отговаря на темите,а не като пуска тема ..ще ме питате защо ..защото след ден тая тема ще се загуби из страниците и никой няма да я помни ..Първоначално написано от LipSy
Hostis Honori Invidia
Добре заключи темата ако желаеш. Не искам да се създават излишни спорове![]()
Ще отговарям в темите![]()
хеййй ^^
Какво мислиш за избелващите кремове и кой би ми препоръчала , имайки предвид, че съм със доста светла и сравнително чувствителна кожа ?
Идеята ми е да премахна някое малки петънца и да предотвратя появата на други такива.
![]()
To infinity and beyond.
горещо препоръчвам ето този крем
УНИТОН SKIN ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ФАКТОР 30
цена - 35лв. (заслужава си )
Много кремове съм пробвала , но само този ми хареса а съм с изключително чувствителна кожа на лицето.
Ами за диетите.. Не съм особенна привърженичка на тях. Според мен е много по- добре просто да се изключат вредните храни (мазно, тестени , в шумящи опаковки и т.н ) от дневния прием и да се наблегне на спорта. За коя точно диета искаш мнение? В момента съм на режим и съм много доволна от малките резултати , които съм направила засега.![]()
хеййй ^^
Премахнал ли ти е този крем петна, които преди това си имала ?
/ и от акне, и от слънце /![]()
И друг въпрос- ако се сложи сутрин, но под грима ще има ли пак същото действие ? / под фон дьо тен имам предвид/![]()
![]()
To infinity and beyond.
да имах петна от акне и 1 от слънце .. Вече няма и помен от тях
Слагах си го вечер и сутрин дори и когато се гримирах .. (под фдт)
имало е и дни , в които не се гримирам и си стоя само с него
Изхабих цялата тубичка и ако се наложи пак бих си взела.![]()
хеййй ^^
Сега се сетих:
Нещо за избелване на нокти дали знаеш - независимо дали в домашни условия или препарат?
Можеш да опиташ с лимон
Освен , че има избелващо действие дарява ноктите с витамини
Аз съм пробвала със сода.. натърква се на плочката за около 3-4 минути и така всеки ден , докато не видиш резултат![]()
![]()
![]()
хеййй ^^
Какво би ми препоръчала за подпухнали очи,торбички или там както се казва..?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Не знам дали ще можеш да ми помогнеш точно по този въпрос, но все пак ще питам.
Знаеш ли начин, чрез който в домашни условия без тупиране да постигна хубав и дълготраен обем на косата?
Иначе поздравления за хубавата тема.![]()