- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл, когато .. ?
С приятеля ми ходи/хме почти 10 месеца. Преди мен, той е имал доста несериозни приятелки (за кратко време демек :д) и една връзка от 9 месеца, при която приятелката му го зарязва, заради един от най-добрите му приятели. Оттам цялата им компания се разцепва, понеже той не може да понесе предателството и т.н. Въпреки че не сме коментирали тази тема, някак си усещам, че още е наранен. Това момиче никога не се споменава, сякаш не е съществувала; по улиците не се поздравяват, а се подминават, за което не знам дали да се радвам или не, защото може би все още е супер наранен от това и не иска да го говори.. поне аз така си го обеснявам. Важното е, че още в началото, когато я споменахме тази тема, той каза, че са се обичали много..
Както и да е,
запознахме се на една дискотека и оттам непрестанно заедно. Сексът ни е добър, разбираме се с приятелите на другия, постоянно сме заедно когато си е тука (понеже е студент в друг град и си идва през седмица-две), разбираме се, всичко си казваме, можем да разчитаме един на друг и т.н. Обаче си имаме и нашите проблеми..
Първо - още не мога да го проумея това с бившата му - дали все още има нещо към нея или просто и е бесен за постъпката и ?
Второ - за тези 10 месеца никога не сме си казвали, че се обичаме.. всичко друго, но не и това. За себе си не мога да кажа, че го чувствам, по-скоро я има онази обич.. наивната, смисъл хубаво ми е като си мисля за него, страшно много го уважавам, защото е страхотен човек и т.н., но някак си не го усещам като "тръпка", като Голямата Любов. Истината е, че във връзката ни аз съм тази, която се случи да изневери няколко пъти (5, колкото и грозно да звучи, но когато го правех, наистина не ми пукаше за него; сега вече нещата не са така) и всеки път му казвах, а той прощаваше. В началото с лека ръка казваше "Добре, да не се повтаря", но последния път беше наистина тежко. Както и да е, искам да кажа, че не е от тоя тип момчета, което да ми е изневерил въпреки всичките глупости, които направих, нито пък ме е зарязал, заради това.. Това също не мога да си го обесня от някакви чувства ли го правеше да ми прощава или просто не му е пукало какво ще правя?
Трето - непрестанните скандали - постоянно се караме.. вярно е, че се оправяме точно след 5 минути, но е наистина дразнещо. Сега сме скарани от няколко дена и никой няма желание или се инати да потърси другия. Чувствам се някакво такова кофти, но знам, че мога и без него и не драматизирам. Въпроса е, има ли смисъл да съм с него като ги четете всичките тея работи? Дали не е само навик връзката ни? Напрао не мога да си го обесня и се опитвам, и опитвам, и не става..
Аз съм на 19, той на 20. Това е. :Д Мерси предварително.
Навик или просто връзка за секс.Дали има смисъл ти си отговори-щом не изпитваш чувства и всичко е само заради секс-а,заслужават ли си караниците и опънатите нерви?
Според мен не.Подобна тип връзка е приятна докато и двамата получавате това което искате,без караниците и кавгите.
Сама казваш,че можеш и без него-запитай се как наистина ще ти е по-добре и реши сама.
Е, въобще не е заради секса връзката ни. Просто споменах, че е добър. Има доста други фактори, определено. : )
Това не го заключих като извод само от твоите думи,ами и по неговите действия.Учи в друг град,прибира се през седмици,10 месеца не сте си казвали "обичам те",простил ти е 5 изневери![]()
Ти може и да изпитваш някакви по-специални чувства,но от описаното съдя,че те има само за развлечение.
най-вероятно си прав/а : ) кофти за мен
Аз пък мисля, че тя го има за развлечение. Ако на него не му пукаше за нея, нямаше да й прости 5 изневери (мамка му, ти нормална ли си?). Тя не знае какво иска.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
хахах, 5 изневери и то ''още в началото''. добре си живуркаш, а?![]()
аз лично не виждам как може да просъществува тази връзка. на него определено не му пука за теб, иначе не би стоял при теб след тези неща, освен ако не е някой льольо без капка самоуважение. ти ще кажеш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Май и двамата сте в тази връзка ей така, за да има нещо там. Ти изневеряваш, щото не било ти пукало. Вече уж ти пука, ама "няма тръпка", не било любов. Той прощава с лека ръка, вероятно от липса на заинтересованост. Секс и непукизъм и за двамата.
Всичко това показва, че просто няма задълбочени чувства и от двете страни. Дали има смисъл? Зависи какъв смисъл търсиш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
явно намирам някакъв за себе си.. и той за него си.. : )
доста странно изглежда, да
Аз пък си мисля, че те харесва и че ще го изгубиш ако само се инатиш и не се сдобрявате, и му правиш гадно и т.н.
Може би е с теб за да се "излекува" от лошия спомен с бившата и според мен трябва да му покажеш, че си по-добра, като не му изневеряваш повече и се държиш нормално.
Между другото, каквото и да пишеш, си мисля, че все пак и ти имаш чувства и ако скъсате няма да ти е чак толкова лесно, иначе щеше ли да пишеш толкова романи? Поне така си мисля. Поеми крачка да се сдобриш с него, обясни му, че държиш на него. Мисля, че много ще се зарадва ако му покажеш, че го цениш и уважаваш.
А, и още нещо - може би ти е простил 5те изневери, защото вече му е все тая какво ще му направи жена и един вид приема за нормално жената да го наранява, да се държи тъпо и т.н. Може би вече гледа философски на нещата.
Според мен няма да загубиш ако се сдобриш с него и задълбочите отношения.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Струва ми, че ти не влагаш нещо особено към него, а изпитваш страх да го загубиш, за да не ви се развалят отношенията. За да не станеш, персона нон грата, както предишната му. Отделно, не че съдя, който и да е, ама 5 изневери....едий път, някой хора може и да простят. Втори път - значи си рецидивист изневерячЗамисли се, дали има смисъл да си с някого, ако предаваш доверието му...
тия изневери пък толкова да са извън играта, кво се хващате толкова за тях. казах, че това си беше съвсем в началото, когато отношенията ни бяха сравнително "неангажиращи"; откакто, смея да твърдя, ми пука за него, не съм си позволила да направя такава глупост.