.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Има ли смисъл, когато .. ?

С приятеля ми ходи/хме почти 10 месеца. Преди мен, той е имал доста несериозни приятелки (за кратко време демек :д) и една връзка от 9 месеца, при която приятелката му го зарязва, заради един от най-добрите му приятели. Оттам цялата им компания се разцепва, понеже той не може да понесе предателството и т.н. Въпреки че не сме коментирали тази тема, някак си усещам, че още е наранен. Това момиче никога не се споменава, сякаш не е съществувала; по улиците не се поздравяват, а се подминават, за което не знам дали да се радвам или не, защото може би все още е супер наранен от това и не иска да го говори.. поне аз така си го обеснявам. Важното е, че още в началото, когато я споменахме тази тема, той каза, че са се обичали много..
    Както и да е,
    запознахме се на една дискотека и оттам непрестанно заедно. Сексът ни е добър, разбираме се с приятелите на другия, постоянно сме заедно когато си е тука (понеже е студент в друг град и си идва през седмица-две), разбираме се, всичко си казваме, можем да разчитаме един на друг и т.н. Обаче си имаме и нашите проблеми..

Първо - още не мога да го проумея това с бившата му - дали все още има нещо към нея или просто и е бесен за постъпката и ?

Второ - за тези 10 месеца никога не сме си казвали, че се обичаме.. всичко друго, но не и това. За себе си не мога да кажа, че го чувствам, по-скоро я има онази обич.. наивната, смисъл хубаво ми е като си мисля за него, страшно много го уважавам, защото е страхотен човек и т.н., но някак си не го усещам като "тръпка", като Голямата Любов. Истината е, че във връзката ни аз съм тази, която се случи да изневери няколко пъти (5, колкото и грозно да звучи, но когато го правех, наистина не ми пукаше за него; сега вече нещата не са така) и всеки път му казвах, а той прощаваше. В началото с лека ръка казваше "Добре, да не се повтаря", но последния път беше наистина тежко. Както и да е, искам да кажа, че не е от тоя тип момчета, което да ми е изневерил въпреки всичките глупости, които направих, нито пък ме е зарязал, заради това.. Това също не мога да си го обесня от някакви чувства ли го правеше да ми прощава или просто не му е пукало какво ще правя?

Трето - непрестанните скандали - постоянно се караме.. вярно е, че се оправяме точно след 5 минути, но е наистина дразнещо. Сега сме скарани от няколко дена и никой няма желание или се инати да потърси другия. Чувствам се някакво такова кофти, но знам, че мога и без него и не драматизирам. Въпроса е, има ли смисъл да съм с него като ги четете всичките тея работи? Дали не е само навик връзката ни? Напрао не мога да си го обесня и се опитвам, и опитвам, и не става..

Аз съм на 19, той на 20. Това е. :Д Мерси предварително.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Навик или просто връзка за секс.Дали има смисъл ти си отговори-щом не изпитваш чувства и всичко е само заради секс-а,заслужават ли си караниците и опънатите нерви?

Според мен не.Подобна тип връзка е приятна докато и двамата получавате това което искате,без караниците и кавгите.

Сама казваш,че можеш и без него-запитай се как наистина ще ти е по-добре и реши сама.

Е, въобще не е заради секса връзката ни. Просто споменах, че е добър. Има доста други фактори, определено. : )

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това не го заключих като извод само от твоите думи,ами и по неговите действия.Учи в друг град,прибира се през седмици,10 месеца не сте си казвали "обичам те",простил ти е 5 изневери

Ти може и да изпитваш някакви по-специални чувства,но от описаното съдя,че те има само за развлечение.

най-вероятно си прав/а : ) кофти за мен

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз пък мисля, че тя го има за развлечение. Ако на него не му пукаше за нея, нямаше да й прости 5 изневери (мамка му, ти нормална ли си? ). Тя не знае какво иска.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен
    хахах, 5 изневери и то ''още в началото''. добре си живуркаш, а?

аз лично не виждам как може да просъществува тази връзка. на него определено не му пука за теб, иначе не би стоял при теб след тези неща, освен ако не е някой льольо без капка самоуважение. ти ще кажеш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Май и двамата сте в тази връзка ей така, за да има нещо там. Ти изневеряваш, щото не било ти пукало. Вече уж ти пука, ама "няма тръпка", не било любов. Той прощава с лека ръка, вероятно от липса на заинтересованост. Секс и непукизъм и за двамата.

Всичко това показва, че просто няма задълбочени чувства и от двете страни. Дали има смисъл? Зависи какъв смисъл търсиш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

явно намирам някакъв за себе си.. и той за него си.. : )
    доста странно изглежда, да

Аз пък си мисля, че те харесва и че ще го изгубиш ако само се инатиш и не се сдобрявате, и му правиш гадно и т.н.

Може би е с теб за да се "излекува" от лошия спомен с бившата и според мен трябва да му покажеш, че си по-добра, като не му изневеряваш повече и се държиш нормално.
    Между другото, каквото и да пишеш, си мисля, че все пак и ти имаш чувства и ако скъсате няма да ти е чак толкова лесно, иначе щеше ли да пишеш толкова романи? Поне така си мисля. Поеми крачка да се сдобриш с него, обясни му, че държиш на него. Мисля, че много ще се зарадва ако му покажеш, че го цениш и уважаваш.

А, и още нещо - може би ти е простил 5те изневери, защото вече му е все тая какво ще му направи жена и един вид приема за нормално жената да го наранява, да се държи тъпо и т.н. Може би вече гледа философски на нещата.

Според мен няма да загубиш ако се сдобриш с него и задълбочите отношения.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Струва ми, че ти не влагаш нещо особено към него, а изпитваш страх да го загубиш, за да не ви се развалят отношенията. За да не станеш, персона нон грата, както предишната му. Отделно, не че съдя, който и да е, ама 5 изневери....едий път, някой хора може и да простят. Втори път - значи си рецидивист изневеряч Замисли се, дали има смисъл да си с някого, ако предаваш доверието му...

тия изневери пък толкова да са извън играта, кво се хващате толкова за тях. казах, че това си беше съвсем в началото, когато отношенията ни бяха сравнително "неангажиращи"; откакто, смея да твърдя, ми пука за него, не съм си позволила да направя такава глупост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си