.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Голям фен Аватара на fakesmiles

Нещо против пресни стрии?

Направо съм ужасена в момента! Видях,че във вътршната част на едното бедро имам малки,къси стриички.Поне аз мисля,че това са стрии.Досега не съм имала и направо се втрещих.Моля ви ако знаете нещо ефективно против пресни стрии(червени) кажете ми да ги атакувам от рано,че е мн грозно

сега прочетох във форума на бг-мама за различни мазила и доста жени препоръчаха контрактубекс за пресните стрии.и в сайта на лекарството пише,че става и за стрии.май ще го пробвам

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Стриите се появяват от драстично напълняване или отслабване,при раждане едва ли си раждала при вече появили се стрии ,едва ли има лек....освен да мажеш с каквото и да е ,просто да не оставяш дехидратирана кожата си,масла,олио,лосиони каквото се сетиш,за да не се появяват нови и тези да не стават по-големи.Спортувай!
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

тука сигурно в 10 теми съм обсъждала, че на мене адски много ми помогна свинската мас, веднага след намазване се забелязват резултати, а при продължително прилагане, трайно заличаване

I ♥ machoka Супер фен
    ^Какво правиш с тая мас?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

как какво, намазваш се там където имаш стрии

Свинска мас Ама я минаваш през водна баня, после с мляко, после пак с вода и така се маха миризмата и всичко е точно.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Аз също имам

Моите не са много къси.. аз ги забелязах миналото лято /даже мама ги забеляза докато бяхме на плажа, аз преди дори не подозирах, че имам/

Нищо не съм ги правила.. почти всичките ми приятелки имат, и те не правят нищо за тях /поне доколкото знам/
    А и когато аз ги намерих, май вече не бяха много нови.
    Така де.. аз имам защото дупето порасна /нали през пубертета се разширявал таза и etc./

Нищо не мисля да правя.. така или иначе като родя пак ще имам

не мисля,че ще мога да намеря мас,не знам даже дали се продава такова нещо и не разбрах как точно става с млякото?
    иначе се порових в бг-мама и видях доста добри мнения за маслото на икаров и на дева крем против стрии.казват,че заличават доста успешно такива стрии.взех си ги и двете и ще ги редувам,пък дано стане нещо

Цитирай Първоначално написано от fakesmiles
    не мисля,че ще мога да намеря мас,не знам даже дали се продава такова нещо и не разбрах как точно става с млякото?
    иначе се порових в бг-мама и видях доста добри мнения за маслото на икаров и на дева крем против стрии.казват,че заличават доста успешно такива стрии.взех си ги и двете и ще ги редувам,пък дано стане нещо
    Продава се в хранителните магазини.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си