.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Сайт-критика и мнения!

Здравейте!
    Днес завърших един сайт staklen-dom.free.bg и искам да ми изкажете мнения или критика. Това е първия ми опит, почнах от нулата. Покажете и вашите опити ..

Супер фен
    За жалост има много критики от колкото похвали.

Доста добре като за първи проект. Наистина има много неща, за които ще се научиш с времето (например защо текстът ти не трябва да е централно подравнен, защо се слагат падинги и марджини), но най-важното е да знеш- НИКОГА не прецаквай ratio-то на изображенията
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Голям фен
    като за първи път сайта е добре направен,но идеята за сайт- не е добра.Като този сайт даже и по-добър го има в бтв,така че не трябва да има други такива сайтое.Може заедно да направим някакъв по як сайт на друга тема.Моят сайт е:

copypaste.dir.bg
    skype dubi95

Не, моля ви се, не се събирайте двамата, 21 Декември е много далече!

По темата: за пръв сайт от 0-лата евала! Моя пръв сайт... не питай

Ако искаш да се занимаваш и за нататак много има много

Рекламите долу стоят малко грозно и разпънатата картинка отгоре. Също има прекалено много клипове, напълни го с повече четиво, снимки. Виж някви новини за актьорите, примерно как елена се напи оня ден и остана без книжка Иначе е добре като за първи път
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Благодаря Ви, и аз си мисля че все пак за първи опит е добре и разбира се има много още какво да се желае и да се научи. А за теб dubi95 или koko95 както беше преди не очаквай нищо от моя страна, от доста време те засичам и определно си ми паднал в очите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си