.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Моля ви, помогнете ми

Имам да пиша доклад на тема " Европейски съюз и училище". Някой може ли да ми даде насоки, какво да пиша. Защото до сега не съм правила. Благодаря!

В доклада събираш мнения + твоето . Пишеш мнението на майка си, баща си, баба си .. абе който се сетиш .. и разсъждаваш по проблема
    Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.

Благодаря! A мога ли да пиша, за изучаването на чужди езици в училищата, за училищни проекти между България и други страни от ЕС ?

Отваряш тетрадката. Взимаш химикалката. Пишеш : " Европейският Съюз е икономическо и политическо над-национално сдружение, в което към 2011 година действат много сериозни центробежни и страничнобежни сили. Бъдещето му е несигурно и по-скоро не особено светло. Точка. " Написваш си имената и го предаваш.
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от katte7
    Благодаря! A мога ли да пиша, за изучаването на чужди езици в училищата, за училищни проекти между България и други страни от ЕС ?
    Можеш ест. В нета има доста информация за ЕС, и то доста от сайтовете са на български. Ако има нещо друго неясно, питай.
    Welcome to the Jungle...

Благодаря ви! Започнала съм да пиша нещо, когато го завърша ще Ви го покажа, за да кажете как. Отново благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си