Цитирай Първоначално написано от FataMorgana
Ще оправя 'страхотната' ни система на образование, та да имаме хора които могат да мислят, а не стадо овци. Ще докарам лекари които си знаят работата, а не такива които те осакатяват, да те е страх да идеш на лекар. Ще вкарам в сила смъртната присъда и ще има смърт за всеки който вкарва дрога, масово избива или е част от нелегална организация. С такива пари можеш да купиш всеки, и аз ще купя достатъчно хора които да изобличат коруммпираните политици и полицаи. Смърт, или доживотна присъда за тях, защото и те са били виновни за смърта на мнозина. След това, ще инвестирам в развитието на талантливи хора и също така в туризма.

Ще построя блокове за хората по улицата и ще осигуря работа на безработните.

Ще си запазя 20 млн да имам за харчене, дугото ще е за да се оправи тази държава.

Та в една друга тема обвиняваше някои колко са тясно скроени, как сме живели в 21 век и подобни неща, обаче цитирам:

"Ще вкарам в сила смъртната присъда "

"С такива пари можеш да купиш всеки" и продължение "аз ще купя достатъчно хора които да изобличат коруммпираните политици и полицаи."

"Смърт, или доживотна присъда за тях, защото и те са били виновни за смърта на мнозина."

"Ще построя блокове за хората по улицата и ще осигуря работа на безработните."

Нека да обобщим какво FataMorgana би направила с въпросната сума пари-тоталитарен социалистически режим. Еми малко ти се разминава с представата за 21 век май