Ако ги имам тия пари ще си направя политическа партия и ще спечеля/купя изборите. Вече съм министър-председател да кажем. Първата ми работа ще е да върна пак задължителната казарма. След това бих започнал с реформи и модернизации в държавата - Постояване на всички АМ във възможно най-кратки скорове, модернизация в ЖП/въздушния/морския транспорт пак в най-кратки срокове. Ще си построя няколко плантации със соларни панели, които да ми стигат да захранвам поне половин България. Започване изграждане на поне 2 АЕЦ-а с цел износ на ел. енергия. Ще изгоня всичките ел. дружества, ако трябва ще им платя неустойките, но ще ги изгоня. Ще модернизирам цялата ни ел. преносна мрежа, за да не стане така, че като духне и да падат далекопроводите. Ще открия фондове за стимулиране на селското стопанство, ще произвеждаме зърнени култури, тютюн и прочие за износ след време. Финансиране на малкия и среден бизнес. Ще закрия всичките ТЕЦ-ове. Ще има реформи в здравеопазването, модернизация на болници и прочие, а не да плащаме безбожни пари като отидем на доктор, дори ако мога ще направя така, че всеки български гражданин да има право на безплатно здравеопазване! Ще изляза от ЕС и ще обезценя левът със злато! Въвеждане на минимално заплащане на час. Ще открия фондове за насърчаване на надарени деца с цел развиване и реформа в образователната система. Ще инвестирам в автомобилни заводи на реномирани марки. Имаме излаз на море - започване на корабостроене. Инвестиране в тежките и технологични отрасли като цяло. Бих започнал проекти, така че да не сме зависими от петрола и природния газ в близко бъдеще и бих проучил Черноморския басейн за евентуално наличие на петрол и природен газ. Ако ми останат още пари ще ги инвестирам в допълнителни соларни системи/ветрогенератори/АЕЦ-ове и ще продавам ток на целия ЕС.