.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Странно.

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch

Странно.

Никога не съм вярвал, че ще се стигне до тук и ще мисля така, но ето че се случи. Хмм, сигурно на повечето от вас ще ви прозвучи доста странно, а и тъпо, но ми е страшно мъчно, че свършвам училище (това го казва човек, който винаги е искал да свърши, колкото се може по-бързо). Направо се побърквам и не искам, и не искам да свърши, макар че за мен вече направо си свърши. По-принцип не се уважавам със всички в моя клас, но дори и тея, с които не се обичам, пак ще ми липсват. Абе сложна работа, сигурно ми се смеете, докато четете, но поне съм честен, щото има хора, който казват, че не им пука, но всъщност го крият.
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Нормално е, особено ако ще се местиш в друго училище. Аз миналата година дори ревах като се върнах в нас .. колкото и да не понасям класа си наистина не е същото без тях. Спокойно другата учебна година пак ще сте заедно, а и ваканцията може да се събирате.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Предполгам, че си 12 клас и аз така мислех човек като теб, и на мен ми е много мъчно, не знам защо, но е така.Ще си отида двата дена като са последно

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Дааа, 12-ти клас съм. Абе всичко хубаво си има своя край, както казват хората..
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    нещата изглеждат много по-различно погледнато от 9 и от 12 клас нали?Няма страшно,със всеки е така...

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ех, човек, не знам какво да ти кажа. Не съм го стигнала този 12-ти клас, че да изразя мнение, макар че и това време ще дойде.

Забелязала съм обаче, че всички които сега искат да завършат, стане ли време, нещат края на идва. Това си е живота.

Успех за напред, в началото никога не е лесно.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    аз пък не се разбирам само 1 от моя клас, обаче нямам търпение да се махна
    мисли за хубавите неща, които следват, а не тези които оставяш
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен
    Не се смея. Нормално е. Всички винаги искат училището да свърши бързо, но когато наистина идва моментът, им става малко мъчно. А с приятелите може да си се виждате и след това, няма да е същото, но все пак.. : ))

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз завършвам 12ти клас ей сега в сряда. Хем се радвам, хем ми е мъчно. Някакси 12 години на даскало и изведнъж край. Осъзнавам, че всъщност вече наистина съм голяма. Ще работя, ще мисля за семейство. Мъчно ми е и за това, че няма да виждам всеки ден 2те ми най-близки приятелки от класа. Всяка от нас ще си поеме по пътя и когато се видим ще имаме толкова много да си говорим. Започва едно ново начало, в ковто ще се опитвам да сбъдна мечтите си и дано успея! Чувството е много странно. А как ще рева на изпращането и на бала не е истина..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Chacho
    Не е задължително да се разделяш с класа, може да се виждаш със съучениците си и след това. Стига да не се пръснете надалеч, въпроса опира само до желанието.

Но, да, няма да е същото.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

С нетърпение чакам сряда и аз завършвам тогава и много се радвам,че няма да виждам някои лицемери от моя клас толкова гадно дрържание имат към мен а толкова им помагах през годините но както и да е всичко свършва.Дано всички форумци си вземете матурите успешно!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Аз сега съм 10ти и всъщност никога не съм искала да завършвам. Осъзнавам колко много си обичам живота такъв какъвто е, обичам си приятелите, не искам да се разделям с никого. И да, може да се се виждаме и после, но просто виждам как на нашите всичките им приятели с които общуват сега за от след гимназията и ми става доста кофти.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си