- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли брат или сестра ?
Имам по-голяма сестра,кояяято ужасно много обичам !!! ..![]()
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
нямам за жалост
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
Имам и брат и сестра, но не от моята майка![]()
Имам брат,една година по-малък от мен.В повечето време,в което сме заедно се карам и се бием,много рядко се случва да си говорим нормално и да не се стигне до караници и удари![]()
Аз имам и брат и сестра .. сестра ми не съм я виждала от много време но се чуваме постоянно , докато с брат ми все още живеем заедно и понякога се дразним , но се обичаме. Аз съм най-малката
![]()
имам сестра,която е с 8 години по-голяма,преди като бях по-малка постоянно й досаждах и естествено сме се и били,но сега сме в много добри отношения
не,за което се и радвам
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Имам близначка .![]()
Имам брат с 9 години по-голям от мен и много се обичаме. Той вече не живее с нас, защото е на 27, но сме си близки. Много си е хубаво да си имаш по-голям батко.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не,но мисля,че ще е яко да имаш по-голям брат,който даа идва с батковци вкъщи,или пък по-голяма сестра,с която да си менкаш дрешки работи и да си споделяш всичко..![]()
Имам брат с 2 години по-малък от мен
Въобще не се разбираме..
Единствената сестра, която имам ми е на полувина сестра и е германка на име Бети Шивърс. Виждала съм я само 1, когато бях малка. В момента да е на 28 години ориентировачно. Не потдържаме контакт, понеже сме изгубили връзка с нея много одавна.
От малка съм израстнала с тримата си братовчеди и децата на гаджето на баща ми. За мен те са мои братя и сестри и въпреки че нямаме кръвна връзка чувствата не се променят.
двама братя.. и още едно на път.. не се знае какво е.. хихихи
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Имам.. Брат `Батко ;д`. Той е на 19 аз на 13. Сега само като си помисля че завърши и че няма да го виждам защото ще учи в друг град ми призлява.Иначе се разбираме невероятно добре! Има хора които ни завиждат за добрите отношения.
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
За жалост.. нямам![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Имам голям брат,само се караме и биеме но когато някой има нужда от нещо винаги си помагаме![]()
Имам сестра на 4.Много се караме,но понякога е толкова миличка (h)