.

Виж резултатите на анкетата: Какво дете искате да имате ?

Гласували
36. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Момче

20 55,56%
  • Момиче

16 44,44%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на reperw

Децата на бъдещите татковци и мами ??

Здравей те !
    Тази тема ми дойде наум след като прочетох малко по надолу темата за пола който искаме да бъдем. Тааа въпроса ми е КЪМ БЪДЕЩИТЕ татковци и мами ,аз съм момче и бъдещ татко (все някога)
    Какво дете искате да имате ?
    Момче ?
    Момиче ?

Аз лично искам момче... изтъркано е знам,но ще ви кажа защо аз искам момче :Д Просто искам да го науча на всичко което знам и да го направя това което аз не съм могъл да стана по една или друга причина...ще кажете може и момичето да го науча на това което знам...да така е,но мъжете виждат в момчето си себе си като малки... това е моето мнение ;] вие сте наход

Моля ви кажете ако искате момче или момиче защо ?? С какво той е по добър от другия пол или защо избрах те него ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Искам момче и момиче. Банално и клиширано, но това искам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Не ме разбирайте погрешно и аз искам да купувам роклички и полички,но като се сетя колко гадно са се отнасяли с мен момчета,не бих искала това да се случи на моето дете.
    Или иначе казано,по-добре той да ч*ка от колкото на нея да и го нач*кат.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Искам момче и момиче. Банално и клиширано, но това искам.
    И аз така.
    Но ако ще е едно, бих искала да е момиче.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

По-добре момченце, като знам какви работи правя с девойките, по-добре да си има пишка да не го мисля.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Каквото се роди, такова..

Само да е живо и здраво, а като порасне и щастливо.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от straus
    По-добре момченце, като знам какви работи правя с девойките, по-добре да си има пишка да не го мисля.
    а така +1
    Колкото повече,толкова повече е казал Мечо Пух и умрял от свръхдоза..
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Ако родя мое - ще се опитвам да го правя киборг момиче .
    - ако не успея - ще съм сад.
    - ако успея - то ще е сад.

2 момчета,ако може даже да са близнаци ще е перфектно. Разбирам се повече с момченцата, не мога да си се представя да седна да си играя с момиченце с кукли и с меченца и глупости. По скоро ще си подаря колекцията от метални колички на двете мъжки отрочета, отколкото да се занимавам с малки пикли. Пък и като пораснат няма да ме притеснява с кого се чука щерка ми, дали не е забременяла, дали не са я изнасилили, дали не е с някой дърт или глупав... Ако е момче ще се оправя само, ще го науча да не излиза без гума в джоба от вкъщи, ако е*е наред ще е баси пича,играч. Няма да иска пари за безсмислени гримове и парцалки, ще му купя кола или мотор. Абе да си имам 2 момчета ще е купон. Мъжко царство и аз царицата
    ~девойче съм~

Голям фен Аватара на xinfamous
    Искам да имам момче за да мога да му дам нещата които аз нямах. Израснах без баща затова искам да бъда всичко за него което аз нямах до себе си. Искам да го тренирам от малък и да го направя машина.
    Can It All Be So Simple ?

Момче ....защото ако е момиче .... не и завиждам горката ... много ще е изкъсо !!!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Downtown
    Момче ....защото ако е момиче .... не и завиждам горката ... много ще е изкъсо !!!
    И аз така мился.. Като виждам сегашните момичета какви са с уж "примерни" родители.... По-добре момче. Но и момиче да е, пак ще се радвам (:
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на djipsito
    Момче и момиче близнаци искам Майстор ми тря ахахах

Иначее, аз бях направила една подобна тема в раздел У дома
    Ма карай..

Ако не ми се родят близнаци, искам първо момче, после момиче, щото винаги ме е кефила идеята за баткото. Винаги съм искала да имам батко, ама на. Пък и ми е сладка гледката как момчето се грижи за момичето, пази я и т.н.

И искам да са непослушни

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Downtown
    И аз така мился.. Като виждам сегашните момичета какви са с уж "примерни" родители.... По-добре момче. Но и момиче да е, пак ще се радвам (:
    +1

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Защо в анкетата няма отговор "момче и момиче"?

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Каквото се роди, такова..
    Само да е живо и здраво, а като порасне и щастливо.
    Най-смисленият коментар.
    Нали знаете, че не можете да си избирате пола на детето. Ако детето ви е момиче, какво - ще се откажете от него ли? Всичко опира до възпитание - дали момичето ви ще стане "разпоретина" или не, зависи от вас. Никое момиче не се ражда "ку.рва", както и никое момче - "голям е.бач".

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Много ясно, че каквото и да е, ще си го гледам! То ще си е моето, ще е излязло от мен и никога няма да го зарежа!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Искам първо момченце и след някоя и друга година момиченце, да си има батко да я пази...

Иначе да, каквото и да е, най-важното е да е живо и здраво!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Много ми е трудно да кажа кое дете за мен е по-сладко. Сестра ми има 2 момчета, а брат ми 2 ужасно сладки кукли. Искам първото да е момче, а после ще му мислим.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    И аз искам първото да е момче, даже съм мислил и как да го кръстя. Ще си го отгледам и възпитам с голям кеф, даже се надявам да се вълнува от поне част от нещата, от които се вълнувам и аз. И да не е момче, с бъдещата съпруга ще си го гледаме с любов, наше си е все пак.

Иначе съм се зарекъл, ако имам достатъчно добри финансови възможности, да се погрижа за положителния прираст на населението ни (което значи поне 3 деца).
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar

Иначе съм се зарекъл, ако имам достатъчно добри финансови възможности, да се погрижа за положителния прираст на населението ни (което значи поне 3 деца).

И аз така.

И двата варианта си имат своите плюсове и минуси. И момчетата и момичетата създават трудности като поотраснат. Едното ще го мисля с кой се чука, другото ще го мисля на кой мотор е и дали няма да катастрофира някъде. Не си представям да мия пишки (като е малко момчето), повече ми харесва идеята да правя прически, ама пък на женското ще купувам гримове, обувки, превръзки и тампони ... само разходи.

Като гледам семействата, в които има примерно 2 момчета, съжалявам жената. То само инструменти, коли, мъжки дрехи, слипове, боксерки. Тук-там има по едно червило. Не си се представям в такава обстановка. Затова може би клоня към момиче.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Бе за пол не знам. Ама сякаш ми се иска да имам само едно дете. Поради моето детство.. Постоянното делене с кака/батко или съобразяване с по малкото братче/сестриче.. На много моменти съм искал да съм само дете. Може би е доста егоистично, но не знам. В крайна сметка това не означава, че не обичам сестра си

А да се върна на темата - нямам нек'ви "предпочитания". К'вото и да е ще си го обичам
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Искам да осиновя много деца.
    Ако родя мое - ще се опитвам да го правя киборг момиче .
    - ако не успея - ще съм сад.
    - ако успея - то ще е сад.

За да няма сад хора - ще осиновявам и ще им давам възможност да са такива, каквито им се иска. Разбира се , с някакви насоки от моя страна .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Все тая попринцип, но сякаш клоня към момчета. То не е хубаво така да имаш претенции към пола на детето, че кой знае какво може да стане. Има някои искат момче, например, искат, най-накрая с години не могат да имат деца и после като заимат, и 3 момичета на куп да се родят, все им се радват. Или ако детето се ражда болничко - същата история.

Иначе ненавиждам мъже, които имат такава огромна мания за момчета. С такъв въобще не обичам да си имам работа, баси. Тва патриархално мислене си е останало от едно време. Моят тати, например, не е бил като всички мъже, да иска момче, ми е искал момиче. И мога да кажа, че въобще не е гаранция, че ако е момче, ще се интересува от футбол и коли. За щастие, баща ми знае, че съм момиче и не ме кара да ходим за риба, или да поправяме колата Иначе редовно си гледаме Формула 1 и се разбираме доста добре, учи ме на разни хватки, малко ме бие (на шега ;д, но боли ;д;д), но тва е за да се науча да се защитавам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си