.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна

спрях да чувствам или???

Познавам се с едно момиче от над 10 години вече и през времето бяхме страшни приятели.Преди 3-4 години спряхме да се виждаме,но от 2-3 месеца се виждаме отново.Започнаха да прелитат искри и се сближихме доста...особено последните 1-2 седмици бяха страшни,вчера си ми каза че ме харесва и не знаела как от толкова години се познаваме и чак сега ме е видяла в такава светлина.Тук идва проблема,че аз нямам същите чувства,тя е невероятна,красива е,умна и чак не мога да си обясня как така ме е харесала,а аз нямам такива чувства към нея...любовното ми положение последно време не беше цветущо и чак си мисля аз да не съм си загубил чувствата нещо...не мога да си го обясня,като и преди я харесвах още преди да спрем да се виждаме и сега просто не знам какво да правя,дали да не и кажа че няма да се получи и да я оставя или да тръгна с нея въпреки че нямам такива чувства към нея?
    Аз съм на 18 тя е на 19 ако ви интересува.
    >>DjBelev<<

Може би просто гледаш на нея като за приятел.. и аз съм имала такива моменти в които дори да е печено момчето гледам на него само като за приятел.. Но кой знае може след време и при теб да пламне искра..
    Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин". )

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако не изпитваш нищо към нея би било подло от твоя страна да я заблуждаваш.

Едва ли си загубил способността си да чувстваш. Просто тя не успява да събуди чувствата ти.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Подобна история имах и аз.Едно невероятно красиво, умно и добро момиче си ме беше харесало, пък аз я имах само за приятелка и нищо друго, което е нетипично за мене защото хубавите момичета са ми слабост.Резнах я деликатно и досега продължаваме да сме си приятели и си ми е много добре така
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Не се занимавай щом не я харесваш .
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Щом е хубава, какъв ти е проблема?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Щом е хубава, какъв ти е проблема?
    Еми а де и аз не мога да разбера... да я приемам само като приятел...абе не е така,ама как е и аз не знам мой тип е де се вика ама...
    >>DjBelev<<

Виж, много трудно, тя ще си запази отношението към теб непроменено, ако не откликнеш на чувствата й. Също ще се променят, ако се хванеш с нея просто заради секса. Според мене, да бъдеш с нея е по-малкото зло от кошницата със злини. Отделно може пък и да вземе да ти хареса

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ами нищо не ти пречи да опитате. Тя е казала, че те харесва, не че е влюбена и има чувства. Ти по същия начин изреждаш за нея доста хубави качества, което означава, че и ти я харесваш...

Град
    В. Търново
    Като казваш, че любовното ти положение не било цветущо какво точно имаш предвид ?
    Питам, защото ако си прекратил някаква връзка скоро, е напълно нормално да чувстваш въпросното момиче само като приятелка.
    Какво имам предвид ... И аз прекратих дълга връзка съвсем скоро и не съм изцяло доволен от това ... Съответно имам чувства към въпросният човек и не гледам на никой друг като на потенциален партньор.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Consequence
    Като казваш, че любовното ти положение не било цветущо какво точно имаш предвид ?
    Питам, защото ако си прекратил някаква връзка скоро, е напълно нормално да чувстваш въпросното момиче само като приятелка.
    Какво имам предвид ... И аз прекратих дълга връзка съвсем скоро и не съм изцяло доволен от това ... Съответно имам чувства към въпросният човек и не гледам на никой друг като на потенциален партньор.
    Еми не точно да съм прекратил някаква връзка,то аз ако тръгна да обяснявам ми замина деня,но най-кратко казано имах чувства към едно момиче от много време но така и не се получи нещо сериозно и на края ме нарани адски гадно.
    >>DjBelev<<

Еми, щом е хубава а/у, всичките неща които изброи, тръгни с нея, пък искрата може пак да се появи!
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Град
    В. Търново
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Еми не точно да съм прекратил някаква връзка,то аз ако тръгна да обяснявам ми замина деня,но най-кратко казано имах чувства към едно момиче от много време но така и не се получи нещо сериозно и на края ме нарани адски гадно.
    Разбирам, но в крайна сметка имаш ли още някакви чувства към въпросното момиче? Защото и мен ме нараниха по отвратителен начин, но си обичам момичето независимо от всичко.
    При теб не е нужно да са толкова силни чувствата, но ако имаш нещо към някой друг винаги може да е пречка ...
    Ако има нещо такова и при теб, опитай да тръгнеш с приятелката ти. Просто имаш нужда от някой, който да те разсея от миналите събития. Ще видиш, че нещата ще се наредят и ще се появят чувства и от твоя страна.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Тогава е нормално да не си наясно с чувствата си в момента.. Един вид те е страх да се обвържеш с нея,за да не бъдеш отново наранен.. Но че я харесваш,си личи ,според мен.. Можеш да опиташ с нея.. Може пък след време да се появи тръпката.. Нищо не се знае.. Ако не - знай,че може (и по всяка вероятност) момичето да се отдалечи от тебе и да не сте чак толкова близки приятели.. Разбираш ме (:
    Така,че помисли добре.. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Брат само мога да ти кажа да не правиш грешката да тръгваш с нея "ей така". В смисъл без да имаш "нещо" към нея.

А относно другия ти въпрос. Еми.. не избираме към кого да имаме чувства или кого да харесваме. А това, че положението ти не било цветущо, въобще не го мисли. Всеки има такива периоди

Едит - сега прочетох това с предното момиче - еми може пък и то да е някакъв фактор и сега с това момиче да се изразяв някакъв вид подсъзнателна защитна реакция. Не знам оО

Град
    Варна
    Към нея вече нямам чувства...а към това момиче нямам никакви чувства,не я чувствам като нещо особено...сега не мога да кажа че не ми харесва ама нищо с което да имам причина да тръгна с нея...абе и аз вече се обърках в обясненията си
    >>DjBelev<<

Не си си изгубил чувствата. Това, че не чувстваш същото към нея, може би означава, че я приемаш като приятелка и не искаш да я губиш като такава. Не тръгвай с нея просто ей така. Подло е. Недей само да я залъгваш.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Кажи й, че ти е готино да си с нея, но не търсиш сериозна връзка. Ако те разбере ше еб'еш, ако не - не, но едва ли да е не.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си