- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- спрях да чувствам или???
Познавам се с едно момиче от над 10 години вече и през времето бяхме страшни приятели.Преди 3-4 години спряхме да се виждаме,но от 2-3 месеца се виждаме отново.Започнаха да прелитат искри и се сближихме доста...особено последните 1-2 седмици бяха страшни,вчера си ми каза че ме харесва и не знаела как от толкова години се познаваме и чак сега ме е видяла в такава светлина.Тук идва проблема,че аз нямам същите чувства,тя е невероятна,красива е,умна и чак не мога да си обясня как така ме е харесала,а аз нямам такива чувства към нея...любовното ми положение последно време не беше цветущо и чак си мисля аз да не съм си загубил чувствата нещо...не мога да си го обясня,като и преди я харесвах още преди да спрем да се виждаме и сега просто не знам какво да правя,дали да не и кажа че няма да се получи и да я оставя или да тръгна с нея въпреки че нямам такива чувства към нея?
Аз съм на 18 тя е на 19 ако ви интересува.
>>DjBelev<<
Може би просто гледаш на нея като за приятел.. и аз съм имала такива моменти в които дори да е печено момчето гледам на него само като за приятел.. Но кой знае може след време и при теб да пламне искра..![]()
Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин".)
Ако не изпитваш нищо към нея би било подло от твоя страна да я заблуждаваш.
Едва ли си загубил способността си да чувстваш. Просто тя не успява да събуди чувствата ти.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Подобна история имах и аз.Едно невероятно красиво, умно и добро момиче си ме беше харесало, пък аз я имах само за приятелка и нищо друго, което е нетипично за мене защото хубавите момичета са ми слабост.Резнах я деликатно и досега продължаваме да сме си приятели и си ми е много добре така![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Еми а де и аз не мога да разбера...Първоначално написано от filmimilmi
да я приемам само като приятел...абе не е така,ама как е и аз не знам
мой тип е де се вика ама...
>>DjBelev<<
Виж, много трудно, тя ще си запази отношението към теб непроменено, ако не откликнеш на чувствата й. Също ще се променят, ако се хванеш с нея просто заради секса. Според мене, да бъдеш с нея е по-малкото зло от кошницата със злини. Отделно може пък и да вземе да ти хареса
Ами нищо не ти пречи да опитате. Тя е казала, че те харесва, не че е влюбена и има чувства. Ти по същия начин изреждаш за нея доста хубави качества, което означава, че и ти я харесваш...
Като казваш, че любовното ти положение не било цветущо какво точно имаш предвид ?
Питам, защото ако си прекратил някаква връзка скоро, е напълно нормално да чувстваш въпросното момиче само като приятелка.
Какво имам предвид ... И аз прекратих дълга връзка съвсем скоро и не съм изцяло доволен от това ... Съответно имам чувства към въпросният човек и не гледам на никой друг като на потенциален партньор.
Еми не точно да съм прекратил някаква връзка,то аз ако тръгна да обяснявам ми замина деня,но най-кратко казано имах чувства към едно момиче от много време но така и не се получи нещо сериозно и на края ме нарани адски гадно.Първоначално написано от Consequence
>>DjBelev<<
Еми, щом е хубава а/у, всичките неща които изброи, тръгни с нея, пък искрата може пак да се появи!![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Разбирам, но в крайна сметка имаш ли още някакви чувства към въпросното момиче? Защото и мен ме нараниха по отвратителен начин, но си обичам момичето независимо от всичко.Първоначално написано от ForzaFelipe
При теб не е нужно да са толкова силни чувствата, но ако имаш нещо към някой друг винаги може да е пречка ...
Ако има нещо такова и при теб, опитай да тръгнеш с приятелката ти. Просто имаш нужда от някой, който да те разсея от миналите събития. Ще видиш, че нещата ще се наредят и ще се появят чувства и от твоя страна.
Тогава е нормално да не си наясно с чувствата си в момента.. Един вид те е страх да се обвържеш с нея,за да не бъдеш отново наранен.. Но че я харесваш,си личи ,според мен.. Можеш да опиташ с нея.. Може пък след време да се появи тръпката.. Нищо не се знае.. Ако не - знай,че може (и по всяка вероятност) момичето да се отдалечи от тебе и да не сте чак толкова близки приятели.. Разбираш ме (:Първоначално написано от ForzaFelipe
Така,че помисли добре.. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Брат само мога да ти кажа да не правиш грешката да тръгваш с нея "ей така". В смисъл без да имаш "нещо" към нея.
А относно другия ти въпрос. Еми.. не избираме към кого да имаме чувства или кого да харесваме. А това, че положението ти не било цветущо, въобще не го мисли. Всеки има такива периоди
Едит - сега прочетох това с предното момиче - еми може пък и то да е някакъв фактор и сега с това момиче да се изразяв някакъв вид подсъзнателна защитна реакция. Не знам оО
Към нея вече нямам чувства...а към това момиче нямам никакви чувства,не я чувствам като нещо особено...сега не мога да кажа че не ми харесва ама нищо с което да имам причина да тръгна с нея...абе и аз вече се обърках в обясненията си![]()
![]()
>>DjBelev<<
Не си си изгубил чувствата. Това, че не чувстваш същото към нея, може би означава, че я приемаш като приятелка и не искаш да я губиш като такава. Не тръгвай с нея просто ей така. Подло е. Недей само да я залъгваш.
Кажи й, че ти е готино да си с нея, но не търсиш сериозна връзка. Ако те разбере ше еб'еш, ако не - не, но едва ли да е не.
Temet Nosce
벨야카