.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Изневяра

Изневяра

вц;

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ти явно не си щастлива в тази връзка. Щом се е стигнало до изневяра единственото логично решение е раздяла.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Една жена изневерява, когато има емоционална връзка с любовника си. Еми ще ти кажа, че и аз бях изневерила на бившия ми и беше защото вече нямах чувства към него. След като му изневерих скъсах с него, защото осъзнах, че вече няма абсолютно нищо, което да ме задържа при него. Твърдиш, че го обичаш, но според мен просто си свикнала с него.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

за две години преживяхме много заедно и не знам как ще преглатна да съм без него.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Хора с бракове по 10 години се развеждат...

Ами помисли на тебе ще ти бъде ли приятно да си с него, ако знаеш, че той ти е изневерил?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Това, че тие било скучно или те е счел за гарантирана, според мене не е предпоставка з аизневяра. Все пак очаква се да сте си били най-близки,д а си споделяте важните неща. Можело е да бъде избегната. Проблемът на изневярата, е че доверието се прекършва. Щом си го сторила веднъж, ми се струва, че няма особен смисъл да се мъчите взаимно.

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Това, че тие било скучно или те е счел за гарантирана, според мене не е предпоставка з аизневяра. Все пак очаква се да сте си били най-близки,д а си споделяте важните неща. Можело е да бъде избегната. Проблемът на изневярата, е че доверието се прекършва. Щом си го сторила веднъж, ми се струва, че няма особен смисъл да се мъчите взаимно.
    Ама сигурно ако момче беше изневерило щеше да пееш друга песен, защото си мъж ..........

Предпоставка за изневяра точно е когато не те ценят, имат те за даденост, не ти показват, че държат на теб и т.н. Когато има рутина - има изневери. И да, скуката също убива връзката.

Съгласна съм единствено, че когато жена изневери, значи има огромна криза във връзката, дори да не се забелязва, защото жените изневеряват по емоционалния начин, докато мъжете и да си чукат наляво-надясно, не влагат много-много чувства.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Съгласна съм с горното мнение. Изневярата при една жена е при един мъж е коренно различна, но все пак да има изневяра значи нещо е липсвало и НИКОГА няма един виновен.
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Изневяра

Цитирай Първоначално написано от kuki4eto
    С приятелят ми сме заедно от 2 години. Но наскоро сякаш започна да ми липсва тръпката. Изневерих и от тогава сякаш не съм същата. Адски много го обичам, но всичко между нас вече започна да омръзва. Той вече ме е приел за даденост и не вярва, че може да го оставя, за това и не се старае да показва чувствата си. А тази изневяра сякаш ми даде нещо незабравимо и прекрасно. Как бихте постъпили вие?
    Жената първо хваща новия клон преди да пусне стария...
    Temet Nosce

벨야카

А възможно ли е според вас всичко да върви нормално и при наличието на изневяра, или при всички случеи той ще усети от държанието ми какво се случва?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от umri
    С приятелят ми сме заедно от 2 години. Но наскоро сякаш започна да ми липсва тръпката. Изневерих и от тогава сякаш не съм същата. Адски много го обичам, но всичко между нас вече започна да омръзва. Той вече ме е приел за даденост и не вярва, че може да го оставя, за това и не се старае да показва чувствата си. А тази изневяра сякаш ми даде нещо незабравимо и прекрасно. Как бихте постъпили вие?
    И мъжете рядко се изнасят от старата хралупа преди вече да им е обзаведена новата хралупа.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    Earth...
    За какво подяволите му изневери? Не можа ли да му кажеш в очите че не те привлича повече и че сте до тука? Как подяволите да имаме добро мнение за такива като тебе?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    К'во правите още заедно щом нещата стоят така ?

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    За какво подяволите му изневери? Не можа ли да му кажеш в очите че не те привлича повече и че сте до тука? Как подяволите да имаме добро мнение за такива като тебе?

Аз ще ти кажа.. никак

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies

Аз ще ти кажа.. никак
    И аз се присъединявам.
    За изневярата оправдание няма. И стига с тия клишета, че и двамата "винаги" били виновни.

А авторката е абсолютна егоистка. Не искаш да си с него, изневеряваш му, но го държиш, само и само за да не си сама.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Кажи му к'во си направила да ти шибне две плесници та да се свестиш малко... ОСТАВИ ГО .. Човека ЗАСЛУЖАВА нещо по-добро..

Зак'во му изневери пфф Божеееееееее боже

ако той ти изневери ще се чувстваш ли добре?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    И мъжете рядко се изнасят от старата хралупа преди вече да им е обзаведена новата хралупа.
    Не...
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не...
    Ама, си е точно така.И при мъжете не е по-различно.Винаги ще държат старото за по-сигурно..при всички е така.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Бургадидас !

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Ама, си е точно така.И при мъжете не е по-различно.Винаги ще държат старото за по-сигурно..при всички е така.
    По-голямата част, да. Но има и икзлючения ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А за какво по-голямата част обвинявате момчето,че не си е показвал чувствата.. (по думите на авторката)..
    Аз защо ли си мисля,че на нея вече й е омръзнало да е с него и си търси оправдание за изневярата .. Както и да е..
    Според мен най-добре ще е да се разделите.. Няма тръпка,няма доверие,няма нищо,което наистина да крепи тази връзка..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Пфф,аман от шматки.Научи се да оценяваш това което имаш до себе си.Изневярата си е изневяра,никакви оправдания.Поне да го беше зарязала ..

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies

Аз ще ти кажа.. никак
    И аз се присъединявам.
    За изневярата оправдание няма. И стига с тия клишета, че и двамата "винаги" били виновни.

А авторката е абсолютна егоистка. Не искаш да си с него, изневеряваш му, но го държиш, само и само за да не си сама.
    А вие не видяхте ли другата й тема, че и приятелят й й е изневерявал?
    Айде молА ви се.
    А неговото оправдание какво е?

Явно връзката им се е изчерпала.
    Най-лесно е да се съди.

И да, някой ако ме има за вещ и даденост, не ще му изневеря, ми ддз. В повечето връзки това се случва. И всички си изневеряват по някое време. Такъв филм без изневери и от двете страни си го има само по филмите. Явно....
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    И всички си изневеряват по някое време. Такъв филм без изневери и от двете страни си го има само по филмите. Явно....
    Заблуден/а си .. нищо лично.

Град
    България/София
    Раздели се с момчето, изобщо не го заслужаваш Защо си му изневерила? Не можа ли ПРОСТО ДА МУ КАЖЕШ, че вече не изпитваш нищо към него? И да си останете приятели? ( е, може и да не си останете приятели след раздялата, ако изобщо има такава ) ....
    · Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не искам да те обвинявам, затова само ще ти кажа късайте. Не харесвам тази епидемия да се бърка рутината в отношенията с липса на чувства. Да не мислиш, че родителите ти са влюбени както са били когато са се запознали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си