- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко много...
Решихме да го направим и на двамата ще ни е за първи път, само че мен ме е страх като ме отвори нали има кръв .. тя малко ли е много ли е .. много ли ще се нацапаме, до чаршафа стига ли.
Просто мислим да е у тях, а техните ги няма същата вечер, но ще се приберат .. няма време да перем чаршафи.![]()
При всяко момиче е индивидуално. На мен не ми тече много кръв. На една приятелка и е текло бая. Едва ли ще оплескате чак толкова чаршафите. За всеки случай легни върху някоя кърпа или парцал.
this.Първоначално написано от SisiStrange
При някои даже първия път въобще не тече![]()
При някой даже и не тече![]()
Лягаш върху някоя хавлия и си готоваТо тва му е чара на 1-вия път, че има много неизвестни. Като оцапате чаршафите, сменяте ги точно за 5 минути, а старите ги хвърляте. Едва ли техните ще забележат че липсва 1 чаршаф :P
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Гледайте да имате достатъчно време преди да се приберат техните, за не пришпорвате ситуацията.
точно така защото ако ви заварят в неподходящ момент сигурно ще си помислят че сте извършили убийствоПървоначално написано от badsector
![]()
![]()
Кое си требе, оно си го сака!
Съмнява ме да стигна чак до чаршафите..няма да те коли я!Има голям шанс да потекат само няколко капки или дори нищо,но както ти казаха по-горе легни някво одеало или нещо такова.![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
е,голяма работа-2,3 капки на чаршафа не е фатално.Мен ми е адски смешно да се постилат некви вестници,кърпи,черги по леглото![]()
![]()
![]()
Иначе се пазете и се отпусни и така
при мен не тече много. няколко капки само
Оh, for fuck's sake!
Наистина, не четете ли важните теми?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire