.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

за 1 нощ , дайте мнения

с моя съученичка до снощи бяхме най-добри приятели. Тя си има приятел , но снощи бяхме на бал и беше без него . СЛед бала си тръгнахме аз и тя , останахме сами и впрочие преспахме. тя ми каза че доста ме харесва и си пада по мен и аз си падам по нея , но предпочитам да запазим нормалните си приятелски отношения и неискам да я обидя или нараня с нещо защото найстина държа на нея .Как да й кажа че между мен и нея неможе да има сериозна връзка ?

Раздела,брат!
    ~девойче съм~

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ем кажи й го така, както е.. Иначе поне секса ставаше ли ?

П.П. - то не е ли рано за балове .. обикновено са към 20ти оО

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Ем кажи й го така, както е.. Иначе поне секса ставаше ли ?

П.П. - то не е ли рано за балове .. обикновено са към 20ти оО
    предбал?

Ами просто й кажи, че за теб е много ценна като приятелка и искаш да си запазите отношенията. Банално звучи, ама няма кво да й кажеш друго.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Кажи й, че повече от чушка в бобеца си, от теб, нЕма да види.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от desadesa

предбал?

T'ва нек'ви нови моди ли са ... ?

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    вижте се насаме и поговорете като възрастни ,обясни и как стоят нещата и това е
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Казваш й всичко,както си е.. Ти каквото и да правиш,каквото и да й кажеш - тя,ако наистина те харесва,ще се почувства наранена.. Та както и да е.. Казваш й всичко и това е.. Но пък знай,че по всяка вероятност приятелството ви ще се разруши.. (Не е задължително ,де.. Но поне така си мисля)
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Гледай да не си пре.е.бете приятелството (мда, това май е точния глагол).
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    останете си приятели..
    пък ако секса ти е харесал...и тя е навита.. станете friends with benefits : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И щом се харесват, си стават направо двойка..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Нема оправия брат, ако се хванеш с нея теб не те устройва, ако я зарежеш нея не я устройва. Прецени най-малкото зло, само не се хващайте да правите секс, няма да остане само секс да знаеш
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Да беше поговорил с нея ПРЕДИ да преспите. Да беше помислил ПО-РАНО. Сега каквото и да правиш ще я нараниш. Най-добре бъди искрен, а мисля, че с приятелството ви е свършено, или поне няма да е такова както преди.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Да не ти пука, праскай я щом иска.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Lysander
    Да не ти пука, праскай я щом иска.
    мн ясно!
    момичета приятелки не ни трябват!!! аз имам и кво? кел файда като не ги ебем... Момчетата стават за истински приятели, момичетата за секс! Не се излагай да се обесняваш като петокласничка и карай каквото стане...
    ...

Повече от фен Аватара на the_man
    Пляскай я докато можеш, щото от тука нататък приятели няа бъдете... от личен опит го казвам, 2 пъти съм се изкушавал и 2-та пъти съм се прецаквал (ама поне секса си струваше).. така чее, всичко квото е ама без връзка че става грозно...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Голям фен Аватара на naksdy
    Никога няма да е същото! Ако се съберете ок, ама ако си мислите че ще се срещате само заради спорта, нещата ще отидат по дяволите. Личен опит! Все единия от двамата ще почне да ревнува и да избухва за дребни неща, от сорта на "ама защо отиде с еди кой си на кафе", "тоя пък защо ти пише такива смс-и" и прочие...
    Приятелството може да завърши с любов, но любовта с истинско приятелство - никога!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Никога няма да е същото! Ако се съберете ок, ама ако си мислите че ще се срещате само заради спорта, нещата ще отидат по дяволите. Личен опит! Все единия от двамата ще почне да ревнува и да избухва за дребни неща, от сорта на "ама защо отиде с еди кой си на кафе", "тоя пък защо ти пише такива смс-и" и прочие...
    Приятелството може да завърши с любов, но любовта с истинско приятелство - никога!
    Дрън-дрън. Най-добрият ми приятел в момента ми е бивше гадже. Ходихме 8 месеца и беше бая сериозно (и сме правили бая секс). Нито се дразним, нито се ревнуваме. Всичко си зависи от хората и как точно се стекат събитията.

А правите ли още секс?

Нема как да стане тая работа, човека не е така устроен. Самия факт, че си приятел с някой, означава че чувстваш нещо към тоя човек. Секса като се намеси и нещата се променят. От приятелството -> любов - може би, ама секса скапва нещата определено. от любов -> приятелство? Толкова сте били влюбени и толкова сте сега приятели... изчакайте някой от вас да си хване някво яко гадже, да видиш как ше се изпокарате "по приятелски"
    Всеки луд с номера си...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the_man
    А правите ли още секс?
    Не. След като скъсахме правихме 2 пъти секс вече като не-гаджета. И това беше.

Нема как да стане тая работа, човека не е така устроен. Самия факт, че си приятел с някой, означава че чувстваш нещо към тоя човек. Секса като се намеси и нещата се променят. От приятелството -> любов - може би, ама секса скапва нещата определено. от любов -> приятелство? Толкова сте били влюбени и толкова сте сега приятели...
    Смея да кажа, че бяхме голяма любов. Неразделни бяхме. От тези 8 месеца имам велики спомени. Наистина не го преживях на секундата. Имахме си период на рев, сълзи и сополи + нежелание да го виждам, но като поразмина всичко, нещата си се върнаха постарому. И се радвам, че така стана. Иначе сега нямаше да имам толкова свестен най-добър приятел.

изчакайте някой от вас да си хване някво яко гадже, да видиш как ше се изпокарате "по приятелски"
    И двамата сме си хващали яки гаджета. Той е сгоден даже в момента. Радвам се за него и познавам гаджето му - одобрявам го.

SisiStrange, значи искрено ти завиждам, явно си страшна късметлийка а и човека отсреща е готин

И аз бях привърженик на идеята, че секса и връзките няат нищо общо и не влияе на приятелството, ама нямах твоя късмет. За това сега така говоря
    Всеки луд с номера си...

Град
    София
    SisiStrange, значи искрено ти завиждам, явно си страшна късметлийка а и човека отсреща е готин

И аз бях привърженик на идеята, че секса и връзките няат нищо общо и не влияе на приятелството, ама нямах твоя късмет. За това сега така говоря
    Все някога ще ти излезе и на тебе късмета в това отношение.

Ние тъй и тъй сме рядко срещани характери де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си