.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Тен?

Тен?

Ще мога ли да хвана тен за една седмица на солариум,чрез посещаване всеки ден ?

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Ако досега не си ходила на солариум ще ти е много трудно да хванеш тен за една седмица, + това е супер вредно да ходиш всеки ден, кожата ти най-малко може да стане на петна.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    а можеш ли да сеедиш 2 3 часа на суларюм и да почернееш?
    ебасиии малумните въпроси чстно
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Цитирай Първоначално написано от annamari
    а можеш ли да сеедиш 2 3 часа на суларюм и да почернееш?
    ебасиии малумните въпроси чстно
    Кое е малоумно?

ще ида в сряда и в петък и после чак другата седмица .. пък просто питам какво веднага се впрягате,че било малоумно,ебаси хората честно .. вярно че не ми е много добър въпроса,ама кво лошо има човек да попита ...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    М не знам до колко ще почернееш.. не мисля, че ще е много (ако се получи въобще де)

Но и аз да подчертая, че е много вредно да ходиш всеки ден ... по-добре да се беше сетила по-отдавна

Супер фен Аватара на rakiQ
    зависи от кожата ти ,но не е желателно всеки ден! през ден ако искаш да почернееш бързо ако си мн бяла се пусни първо на 5 мин
    после на 7 ,10,12 и така...аз се пукам вече на 15 ама съм мн черна. в началото бях беличка много и не смеех секи ден..

Супер фен Аватара на rosencetooo
    М не е желателно да го правиш, едва ли ще се отрази добре на кожата ти , а и няма гаранция , че ще потъмнееш за толкова кратко време
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

аз получих адски хубав бронзов тен , пък съм ходила само 3 пъти на солариум и то 3 пъти поред един след друг ден, единия път 9 мин, после 10 и накрая 15 минути и наистна резултата беше много добър

аз ходих два пъти вече и започвам да почернявам и ще ида в петък,за да не е много често и се надявам поне още 3,4 ходения и да се сдобия с хубав тен

Сети се .. иначе недей да ходиш толкова на често, не знам дали е заради баловете, но наистина е малоумна постъпка сега за 1 седмица да се юрнеш, като луда в солариума. Най - малкото аз днеска бях вече за 3 път и прекалих малко с минутите, защото придобих самочувствие, че ми е 3-ти и сега излизам от банята цялата червена. И ме боли. Не си вреди така на кожата, тези неща стават плавно, за да може ефекта, ЛОШИЯТ ефект от солариума да не е наведнъж. Иначе всички щяхме да ходим за по 1 седмица нон-стоп и да сме черни..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Козметичката ми беше разправяла за някакво момиче, което ходило като побъркана по няколко пъти на ден и накрая приятелят й казал, че мирише странно. Еми ко да ви кажа момичето починало, изпекли й се вътрешностите.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си