- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако си избирахте пола преди да се родите?
Какъв пол щяхте да изберете и защо?
Аз бих си останал момче, без патока си не мога, да ме таковат ми се вижда отвратително, а пък и да ми се налага някой ден ако искам деца аз да ги раждам.. тц.
А вие?
EDIT: Добавена анкета.
Точно вчера или онзи ден обяснявах на една позната, че много си харесвам пола, името и т.н.
Защо - за начало поради доста тривиални причини - особеностите на женската сексуалност, чиито странични ефекти щеше да ми се налага да понасям (а дори и да се съобразявам с тях); фактът, че никога не бих желал да съм подценяван и експлоатиран по чисто полов признак; особеностите на женската менталност - доминираща емоционалност, липса на здрава логика.
Радвам се, че ми липсва всичко гореизброено, макар да да не важи за всички жени.
Естествено и техния пол си има предимства, но определено бих се чувствал прецакан, ако се бях родил от женски пол.
P.S. Очаквам с нетърпение върлите форумни феминистки да ме емнат.![]()
Welcome to the Jungle...
Не съм мислила по такъв въпрос.. Всъщност от една страна съм си доволна,че съм момиче,но от друга ми се иска да се бях родила момче.. Както като всичко останало,това също си има свои плюсове и минуси.. Пък и дори да коментирам това,нищо няма да се промени и ще си остана момиче![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и двата варианта си имат колкото недостатци, толкова и предимства .... и все пак бих си избрала момиче![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Съгласна съм с горепосочените коментари /момиче съм/.
Лошото е:
-могат да те изнасилят![]()
-имаш цикъл
Хубавото е:
-можеш да се разревеш когато си поискаш и никой няма да те гледа криво![]()
-ако имаш някакви недостатъци можеш да ги прикриеш с грим...ако си ниска можеш да ходиш на токчета и т.н.
-можеш да клюкариш![]()
![]()
Ии забелязала съм, че ако едно момче не е високо, красиво и т.н. малко не го приемат в обществото /поне при мен е така/, доколкото момичетата се коригират...И двата пола си имат и положителни и отрицателни черти...По-скоро на момчетата им е по-добре физически, а на момичетата-психически.![]()
![]()
ее много ясно момче си искам да съм си.... това да си от женски пол е тежко..цикъл...раждане и много други![]()
Първоначално написано от Gugit0o
Ми явно само при теб е така... Не те знам в к'во болно и повърхностно общество живееш. Ама аз нито съм красив, нито съм от най-високите, ама определено не съм "отхвърлен" от обществото![]()
Голяма глупост изцепи не знам оО
+1 според мен не само външния вид е толкова важен и характера играе голяма роля.. ам това е само мойто мнение.. :PПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Пак щях да съм си момче...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Бих искала да съм момче, по много причини ;д
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Ако се бях родила мъж, щях да съм един общо взето много типичен мъж. Но сега съм едно не чак толкова типично девойче, значи пак бих избрала да съм женско.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да си жена всякаш има повече недостатъци: цикъл, раждане, по-уязвими сме... Но въпреки това си мисля, че света е по-интересен през женските очи, все пак жените сме по-емоционални и ирационални.
Пък и нещо да ми виси между краката и да ми е толкова слабо място, не мерси![]()
С колкото момчета да го коментирам този въпрос всички казват,че им се струва много гадно,ако бяха момичета,да ги ****.Аз въпреки недостатъците на нашия пол отново бих си го избрала,защото ние имаме нещо безценно-влиянието ни над мъжете.
![]()
Определено бих избрала да съм МОМЧЕ! Винаги на тях им е по-лесно, могат да офейкат, без да им мигне окото, сега както е тръганло, жените изхранват мъжете, правят всичко, а тия смрадове само си лежат и командват. Пък и жените толкова ги подценяват, унизително е да ги еб*т, щото дори е тъп изказа, че жената я еб*т, а мъжът еб*. Жената е кат някакъв боклук, баси. Ужасно е. Да си момче е толкова хубаво (предполагам) Кво ли не бих дала да съм момче сега, а не момиче, с минимални права, със страх, да не ми направят нещо, понеже съм женско и такива глупости. Затова винаги съм искала комплексиран, тъп, дори и грозноват мъж, че да се чувствам мъж в остатъка от живота си. Тва е и причината да искам да имам деца-момчета. Ужас, дано поне в другия живот да се родя мъж
Но от друга страна, сигурно има и нещо хубаво в тва да си момиче - определено са красиви, нежни.. пък и силните, велики мъже заради една жена могат да станат от нещо едно голямо НИЩО. Тоест поне тая сила я имаме, но и да не забравяме факта, че всички мъжаги са родени от жени, пак постижение. Иху.
Тц, пак искам да съм си момче.
Няма нищо по готино от това да си мъж.Но истински мъж. Ако трябваше да избирам щях да съм мъж. Но сега пък ми е готино, разбирам мъжете и се разбирам с тях. А това ми е в плюс! :P
![]()
~девойче съм~
мъж искам да съм..
елементарен им е живота..
или поне по-лесен от нашите..
не стига че сме срамежливи, 'не можем' да каним на среща, идва ти всеки месец, 'не можеш' да плащаш сметки, подценявана си, правата ти са ограничени (или са били)...ако спиш с 2ма си курва..
а момчетата, канят те, чукат те и никой нищо не им казва...чукат следваща и са плейбой... ебаси якото..
ама има и предимство да си жена де..
ако бях мъж 100 % щях да съм гей,..нямаше да мога да се прежаля за обувките и гримовете..и косата...и дрехите
![]()
ако можех - жена..
щях да съм НАЙ-ГОЛЯМАТА РАЗПОРЕЕТИНА В СОФИЯ ХАХАХАХА.. щях да се пръскам от ебане и да си ми купуват квото искам ииии иии ебати якото е да си жена хахаха
Уви, не съм върла феминистка, но като жена ще ти кажа, че никога не съм се чувствала "подценявана" и "експлоатирана" заради пола си.Първоначално написано от DarkTemplar
А ощипаните девойчета, ревящи, че се чувстват по-долу или пък с по-малко права (?!) мога само да ги съжалявам. Драги момичета, животът е такъв, какъвто си го направиш. Ако някой се държи така с вас, то е защото вие сте го позволили.
Колко ли е тъжно да се чувстваш така?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Със сигурност щях да бъда пак момиче. Прекалено съм страхлива за момче ;д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
честно казано.. винаги отговарям на този въпрос, без дори да се замисля - МОМЧЕ
,ноо никога не изреждам плюсовете, на това да си жена, само недостатъците - цикъл, раждане и др., но без подценяването заради пола и подобни
да си момче ми се вижда доста по-лесно и приятнопомръзва ме да описвам защо и т.н., иначе мога доста да говоря на тая тема
ии в крайна сметка гласувах за мъжки пол.
No need to ask
He's a smooth operator
Момче.![]()
Аз и сега имам до голяма степен мъжко мислене - с малки изключения.
Не се чувствам с по-малко права. Нито пък роптая срещу цикъла, бебетата и тн.
Мъжкият свят е много по-логичен, подреден, спокоен. Някак по-хладнокръвен. Виждала съм жени истерички с нервни кризи и тн., а мъже - не. Не твърдя, че няма такива мъже де - но са рядкост.
Да, май от всички това е най-точната дума: спокоен. Дам.
Освен това мъжете по-рядко са дребнави, а почти всяка жена е дребнава в определена степен. Ние мислим твърде много, вглъбяваме се, както казах издребняваме... Повечето мъже не са така.
ПП. Кво значение кой кого е•е? Нали и на двамата им е кеф?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз съм си женско и ако трябваше да избирам, пак бих избрала да съм от женски пол. Харесват ми типично женските неща, да си поддържам маникюра, да си правя прически и да се гримирам, когато имам повод (не съм от тези, които отделят по 3 часа на ден за грим и прическа). Харесва ми да съм емоционална, така изживявам по-силно всичко. Хареса ми идеята да дарявам живот, въпреки всичко което коства това. И мъже, просто не знаете колко е страхотно да те ебът!(Разбира се правилният човек, с когото се чувствам обичана и който знае как да ми достави удоволствие
)
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
щях да си остана момче![]()
![]()
Прекалено е трудно да си момиче - от цикли и раждания до гримове и лакове
![]()
Колкото повече,толкова повече е казал Мечо Пух и умрял от свръхдоза..
Първоначално написано от NomNomNom