- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс и овулация
Здравейте !Правих секс с приятелят ми без презерватив ,но по стечение на обстоятелствата той не свърши,менструацията ми дойде на 26 април т.е ми се пада утре да съм в овулация ! Има ли за какво да се притеснявам ?
Има,да наближава 25 Декември 2012,смятан за края на света.Има ли за какво да се притеснявам ?
без тъпи въпроси моля .... той не е свършвал ,тогава не си била в овулация (щом казваш ,че ти се пада от утре да си ) за какво да се притесняваш ?!
Hostis Honori Invidia
Отговора ми си е много точен,това че не разбра намека е друг въпрос :*Първоначално написано от mey_si
![]()
А тя няма как да е сигурна, че е точно утре. Ако е била днес?Първоначално написано от Cucko0
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ами да беше уточнила кога е правила секс
Hostis Honori Invidia
Ядосвам се вече като чета подобни тъпи въпроси!Ако ще да е в овулация-щом не е свършвал в нея какъв е проблема не мога да разбера?НЯМА НИКАКЪВ ПОВОД ЗА ПРИТЕСНЕНИЯ!! [/b]
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
Тея ги разправяй на всички забременели от предеякулационна течност.Първоначално написано от diana199406
По темата: уточни кога е бил рисковия полов акт. Риск има не само в деня на овулация, а и 2-3 дни преди и след нея.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Въпросът изобщо не е тъп,1-2 дни преди и след овулация също са рискови,не всичко зависи от това дали ще е свършил,на твое място бих се консултирала с лекар докато не е късно.
аз ли съм разбрала грешно или той ВЪОБЩЕ НЕ Е СВЪРШВАЛ
Hostis Honori Invidia
Не е свършвал ,но ме е страх от предеякулационната течност ...Първоначално написано от Cucko0
А не помисли ли за това,преди да се решиш да го направиш без презерватив?Много сте ми интересни...Първоначално написано от mey_si
Направи си тест след няколко дни,тука не сме врачки.
+1Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Явно тя мисли, че сме врачки![]()
· Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.
Овулацията то може да не дойде точно на изчислената дата, а малко по-рано или по-късно, до колкото знам. Също така сперматозоидите живеят повече от ден във среда като твоята вагина(предполагам). Ако е изпуснал предекулационна течност в теб, което е почти сигурно има шанс да си бременна с близнаци(естествено той е много малък или поне така съм чувал).
Тука ще те изкарат бременна с тризнаци. Веднъж направих грешката да пусна подобна тема, с подобен проблем и те ме направиха майка. Вярно е, че има много малък шанс, но се надявай да си се разминала и внимавай повече следващия път
И може ли да попитам защо има опасност 1-2 дена след овулацията? За преди нея съм съгласна, защото сперматозоидите оживяват 1-2 дена, но за след овулацията не мисля... Тогава се пука доминантния фоликул и се освобождава яйцеклетката и това трае най-много 24 часа. Какви са тея работи за 2-3 дена след целия този процес...
Защото малко жени могат да се похвалят с напълно точна менструация, която всеки месец да е на абсолютно равни интервали. Т.е ако смяташ овулацията на база 28-дневен цикъл, но този месец цикъла ти е 26 или 30 дни, овулацията ще бъде грешно пресметната. И тъй като не сме врачки, та да знаем кога точно ще настъпи следващата менструация, най-добре е да се вземат предвид като опасни и дните около предполагаемата овулация.Първоначално написано от buzzzz
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами на мен гору-долу ми се регулира месечния цикъл и 3-4 месеца ми беше 28 дни, само послединя беше 29 заради едни лекарства...никога не съм му се радвала ,но сега мисля ,че ще подскачам от щастие![]()
Рискът да забременее е НИЩОЖЕН! Само наплашвате момичето!Пак казвам-щом не е свършвал в нея няма смисъл от паникааааааа....Първоначално написано от shugababe112
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
Благодаря за човечните оттовори ,които си направихте труда да напишете(bow)