- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Солариум в Русе?!
Здравейте, искам да питам знаете ли някой по-евтини солариуми в Русе, за този до първа поликлиника съм чувала че е евтин. Имате ли представа какви са цените там ?![]()
![]()
![]()
There's only hate, there's only tears, there's only pain, there is no love here!
So what will you do?
Аз знам за един там до кафене ''W'' ако знаеш.. една фр ходеше там.. ама не знам колко парички..![]()
да знам го - Magic Sun, но там е скъпичко
There's only hate, there's only tears, there's only pain, there is no love here!
So what will you do?
Най-добрият е срещу халите ,срещу училище "Отец Паисий" ,където е Амброзия и отгоре има някакво Фукли с буклии там имало такъв солариум много добър
дано съм помогнала
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
е никой ли незнае цените на солариумите в Русе,че и аз се интересувам
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
nqmam BG na laptopa ,Sorry ..
hodila sym i na tozi v bolnicata,i na tozi do "Fukli s bukli"
...Tozi v bolnicata e evtin,kartata e 24lv za 60 min.
a drugiq ( Casa del sol ..ne sym sig taka li se pi6e...) e stra6no skyp..po balovete go pose6tavah, otidoha mi nad 150 lv i rezultata ne be6e koi znae kolko po razli4en ot tozi v drugiq solarium....a tam s 2 karti hvanah kyde kyde po-hubav ten.....
Здравейте, искам да попитам някай ходил ли е в соларно студио Ефект до пантеона е. И какви са отзивите ви за него?
този в ефект е голям ужас, изгаря се там, стои изкуствен тена, пък това е адски вредно за кожата. Иначе е евтино, но за сметка на качеството е, няма да повторя! Аз ходя в студио ТРОПИК - в бл. Опал до университета, с 4 солариума - там цените са нормални, излиза 0,50 ст минутата, пък за студенти и абитуриенти е 5 лв процедурата, имат хубава козметика и са много приятни. Доколкото знам са първи в града, има мед. лице, обясняват ти всичко, сменят всяка година лампи.
Силно ти препоръчвам този , който е в близост до операта и малко след СБА спирката. Sunway се казва и се води че е на Муткурова. Цената е 2,50 за 5 мин, 4,50 за 10, обаче не помня колко беше пакета
Салон за красота "Елисавета". Цените бяха доста ниски, от сорта на 2 лева, а периодично пускаха и някакви намаления.
Навсякъде му мина модата на тоя солариум,най-малкото, защото е супер вредно, ноо в нашата родина тенденцията се засилва все повече и повече явно.
Кат нямаш пари за кФо изобщо тръгваш на солариум..... ставате смешни с този изкуствен тен ахахахах
Това студио трябва да се казва не ефект а дефект... Някакъв стар раздрънкан солариум, който направо те изгаря, на всичкото отгоре предлагат само някакви гадни мазила от които се изприщващ, сигурно са или с изтекъл срок на годност или най-ниско качество! За обслужването - три пъти ходих а нямаше никой, и то при положение че имах записан час със закупена карта - беше постоянно затворено! Накрая имаше някакъв мъж който ме обслужи - или беше изял поне 3 кила лимони, или не са му пускали поне от 3 години...... Няма да стъпя повече там, нищо че имам още часове!
За мен студио ефект е най -доброто в града. Солариума е много силен и е на цена 40ст. мисля че скоро се сменяха собствениците. хигиената е на ниво
Солариумът ефект е супер. Винаги е чисто и дезинфекцирано. Имат хубава козметика и солариумът им е най - силния в града. 40ст. е минутата ако си вземеш карта в зависимост от картата може да ти излезе на 32 ст. Аз и всичките ми приятелки ходим само там и сме много доволни !