- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък
Искам да подаря на моя приятел някакъв подарък, с който да му кажа, че сърцето ми е негово. Иска ми се да е нещо малко, но символично, предпочитам да е с формата на сърце, но не знам какво. Имате ли някакви идеи за подарък?
сърце от крава в буркан
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
+1
Първоначално написано от amk933
Боже. Мили. Просто му го докажи. Т'ва ще струва 100 пъти повече от всичките пластмасови, гипсови, дървени, шоколадови и хартиени сърца на света.
Бъди банална – подари му медальонче-сърчице!
Ако искаш да му покажеш, че сърцето ти е негово, подаръците не са наична. Само деянията.
Пирогов, вадят ти сърцето и ги караш да му го дадътПървоначално написано от kuklata_90
Лошото е, че едва ли ще му видиш реакциятаПървоначално написано от Nakadah
![]()
Не бъди банална. Направи нещо мило, което въобще не е очаквал, вместо да му подаряваш сърца.
Отиди при него. Погледни го щастливо кажи му, че много го обичаш и означава много за теб и го целуни. Колкото и подаръци да му подариш тва ще му затопли неговоро сърце.. без да си вадите тука сърца бъбреци и т.н.
И ако не е много очарован винаги може да компенсираш с един дюнер.
ваУ рокс
Grell
покажи му с течение на времето , че го обичаш и че е единствен !
Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха
За тая цел пусни тема " Как да му прочета мислите?"Първоначално написано от catyyyy
Нарисувай му картичка![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Или го изненадай с нещо, което сама си направила. Може да му нарисуваш нещо, да му напишеш някакво стихче, да му направиш колаж или клипче. Например приятелят ми много често ми прави клипчета ( и аз понякога му правя), аз пък обожавам да правя колажи за нас двамата... Изненадай го с нещо такова, защото най-малките неща стоплят сърцето, защото са най-ценни![]()
lOve iS in The aIr
Вместо да чакаш ние тука да ти гадаем кво може да му хареса, и кво не, що ти не седнеш малко да се замислиш над това какво харесва той. И да си намериш отговор на така простичкия ти въпросИли си толкова проста, че дори и за този вариант не се сети... Божее това ли е "подрастващото" поколение
Да не иска да положи и минимално усилие за човека когото уж обича.. или поне към когото има нек'ви чувства.. Тъжно, доста тъжно...
Опечи му курабийки с формата на сърце :Д Както се казва най-прекият път към сърцето на мъжа е стомахът :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Извън темата за подаръка, малко груба действителност, впечатли ме изразът ти. Не му казвай, че сърцето ти е негово, недей и да позволяваш да се случва. Никога не се раздавай цялата, винаги се обичай повече, не рискувай да последва "изгасна ни искрата". Просто съвет :P
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)