не само, че не си заслужава да оставаш с него, но и според мен трябва да отнесеш въпроса до полицията..... повярвай ми знам за какво говориш и как се чувстваш! попадала съм в подобна ситуация и повярвай ми, ако можех да върна времето назад нямаше да си мълча, а щях да се обърна към властите! разбирам те, че го обичаш, но според мен ти обичаш "предишният" си приятел, ако мога така да го нарека (този, който е бил преди цялата тази случка). В момента, в който те е ударил, това вече не е същият човек с когото си била толкова време! Той няма право да се отнася с теб по такъв начин, не го забравяй.. какъв е смисъла да бъдеш с човек, който те наранява? няма значение какво си направила.. всеки прави грешки, но никой няма право да те наранява и унижава по такъв начин. ти си свободна да правиш каквото си пожелаеш! искам само да ти дам съвет от личен опит - поговори с него на спокоен тон, обясни му че не трябва да прави така.. ако държанието му не се промени просто се разделяй с него но вземи някакви мерки да се предпазиш... ако е прекалено агресивен може да се наложи да извикаш полиция.. не забравяй, че трябва да обичаш себе си и твоето щастие да бъде на пръв план! по- добре си намери момче което ще се отнася към теб с нужното уважение и любов, от колкото да си губиш времето с такива отрепки, които да те нараняват по такъв брутален начин!
П.П. за първи път отговарям в някаква тема (по принцип не се занимавам с такива неща, но просто аз също съм минала през това!)
успех ти пожелавам и се пази