- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- лесно раними ли сте ?
лесно раними ли сте и кажете някоя случка,която да го засвидетелства?
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Еми май не см лесно ранима... малко неща .. абе почти нищо не може да ме трогне в последно време.
някои го наричат безразличие ...Първоначално написано от Grommash
Mm, попринцип не, но има и някои малки изключения.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
за жалост да ... Ужасно чувствителна и ранима съм .. плача по - много , емоционална съм ии това пречи в моменти когато трябва да сдържиш емоцията си ..
Don`t guve a fuck ! xaxa
^И с подпис "don't give a fuck"Типичното потвърждение, че всички, които се държат много кораво, както оная "безразличната", са чувствителни и раними.
So I am.
Много ранима и чувствителна съм. Предполагам, като порасна ще се пропия и ще се друсам постоянно, за да не изпадам в кризи и т.н.
Иначе т'ва по-горе не беше заяждане, защото и аз съм такава в много случаи. Не се усещам как се държа, но ми е навик да съм груба, да изглеждам "бх" или все едно нищо не ме трогва, да пускам груби и цинични забележки, да се държа мъжки и изобщо да не давам да ми помагат и т.н. А всъщност съм развалина. Шанс. Както казах, ще се пропия и продрусам.Тва, вярвам, ще оправи нещата.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Преди бях, вече не съм същата ( или поне се старая )
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
По прнцип да, но преди бях много по-зле. От абсолютно всичко почвах да плача, от най-малката обида... Ама сега далеч не е така, може би възрастта си играе до някъде... А може би и моментите, които са ни направили по-силни. Колкото и да си чувствителен, след тежка загуба или разочарование ставаш по-силен.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Доста шитни ме научиха да съм по-корава.![]()
По-големия ми проблем са нервите. Ако плача най-често е от нерви.
в някой случай изобщо не ми дреме, в други ми дреме, но не го показвам.Ако ми кажат нещо което знам че не е така ми става малко гадно, но кат си знам че не е така се оправям,а ако ми кажат нещо обидно което знам, че е така и не ми харесва се опитавам да го променя.
предполагам,че да..въпреки че не показвам чувствата си и никой не разбира какво наистина ми има..![]()
Не бих казала. Преценката ми досега не ме е предавала, знам кои хора си струват и кои - не.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Определено не..
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Не, аз съм много силен характер, дори и да ме наранят много лесно го преодолявам.
lOve iS in The aIr
и аз така, ама не го показвамПървоначално написано от MiChKoO
и аз съм такаПървоначално написано от MiChKoO
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
+1Първоначално написано от MiChKoO
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
не мога да се определя :/
през повечето време съм силна,но понякога ми идва в повече и не мога да спра да плача
МОМИЧЕ!
зависи.![]()
съгласна съм с cookie_master .
awerw♥
Да, доста емоционална съм. За случка в момента не се сещам въпреки че има бол. Примерно ако някой ме обиди или засегне по някакъв начин, колкото и да си повтарям, че не ми пука - е пука ми. Приемам нещата доста навътре общо взето, защото съм адски чувствителна![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Принципно не,но...зависи от настроението...и как ще приема нещата.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
да!
под раним аз разбирам основно емоционален..и човек, на който лесно му става гадно..
та случка... говорех си нещо с едно момче, обаче голям идиот и супер нетактичен и т.н., та ми каза ''оф, абе ако се подстрижеш ще си 6, че косата ти е като кошница" (а косата ми винаги изглежда добре) и аз му казах гледай си работата...
обаче подсъзнателно или не знам и аз как, след няколко месеца си скъсих драстично дължината и почнах да я изправям по-често и т.н. (тя си е права, по принцип ама все пак)
знам че примера не е от най-добрите, ама за да го запомня чак, явно стабилно ме е жегнал коментара му..