- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- лесно раними ли сте ?
Вече НЕ ...кифлите от класа ми ми помогнаха![]()
Да,ранима съм,определено.Доста неща ми се случиха,които просто спомогнаха за ранимоста ми.Много съм се разочаровала,много съм изстрадала,много съм се променила и съм станала по-емоционална.Но все пак другите едва ли биха ме определили като такава,защото не позволявам чувствата ми в да излязат на повърхността.Но отвътре всяко нещо ме 'жегва'.
Да, но май е заради тия тъпи хормони... Както не ми пука и в следващия момент просто не мога.... Добре, че се случва рядко, защото в такива моменти съм пълна развалина.
Доста емоционално същество съм понякога и за някои неща. Но пък съм забелязала, че обикновено минавам доста леко през живота. Бързо се нервирам и натъжавам, но и бързо ми минава...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да,доста.
Не,калих се през годините![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да, за съжаление.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Първоначално написано от GossipGirl89
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ранима,чувствителна-да..най-странното е,че мнението на познати ме засяга повече от това на близките ми хора...![]()
Onlyy g0d can judge me!!!
зависи от ситуацията... и да и не!![]()
awerw♥
Зависи кой стои насреща ми. Ако някой, за кого не ми пука ми каже нещо или се опита да ме нарани по друг начин, изобщо не ме интересува. Ако ми пука за човека- наранява ме, но не го показвам, предпочитам да си го задържа в мен
Изключително ранима съм ... понякога бързо ми минава и "прощавам", но пък всичко си нося като белег в себе си .. не забравям.Първоначално написано от mynichka
Big or small, lies are lies!
Да, но се опитвам да не го показвам ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Да, доста съм емоционална..и на моменти това тревожи и приятелите ми....![]()
GossipGirl89 написа:
Да, доста емоционална съм. За случка в момента не се сещам въпреки че има бол. Примерно ако някой ме обиди или засегне по някакъв начин, колкото и да си повтарям, че не ми пука - е пука ми. Приемам нещата доста навътре общо взето, защото съм адски чувствителна
не, изобщо![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
И аз съм така.Все пак не мога винаги да съм силна,въпреки че се опитвам,понякога вече чашата прелива,добре че бързо минавам момента на слабост.Първоначално написано от cookie_master
Когато бях, доста по - малка, се разтройвах от най - малкото, понеже бях адски добра и хората се възползваха от това. След време, обаче, си изградих характер и не позволявах на никой да ме тъпче. Сега, просто, без излишни драми, продължавам напред и загърбвам миналото. Но преди, наистина беше много зле, чак аз си се чудя, от къде съм я вадила тази добрина и чувствителност.
зависи от случката
погледни в очите ми,те казват всичко.