.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

важен приятел...

Такаа... проблемът е, че ние сме една може да се каже уникална компания.. всъщност всичко започна от момчетата. Те винаги са били най-добри приятели. Те - четеримата. Двама от тях си имат приятелки обаче се виждат с тях само през уикенда защото просто нямат възможност да се виждат през останалото време. Третия си няма приятелка, но това не му перчи и се забавлява с нас идеално. Проблема е в четвъртия... той си има приятелка от половин година вече.. но тя е толкова надута и само го използва.. където и да отидем той плаща абсолютно всичко.. купува и каквото тя си пожелае и ии ходи по гъза все едно е кралица. Никой от останалите не я харесва. Когато са двамата заедно с нас.. се движат на по 10 метра пред нас и си се гушат все едно са си сами. Все пак сме компания. И той става ужасен като е с нея. Държи се надуто - точно като нея само за да и прави впечатление и тя понеже е тъпа се връзва. Едва ли не на него е•ането му излиза много солено...
    И все пак за негово добро какво можем да направим. Така че той да не се държи лошо с нас и да не се налага да търпим тази.. спешно е! Благодаря ви предварително!! :P

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    Седнете с него , когато е без нея и се опитайте да му обясните и да поговорите сериозно , ако не - му теглете 1 майна и да се кефи да е с нея .

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от ZooB
    Седнете с него , когато е без нея и се опитайте да му обясните и да поговорите сериозно , ако не - му теглете 1 майна и да се кефи да е с нея .

thumbs up !

Голям фен Аватара на MissBianka
    Трудно е да го убедите в нещо след като е толкова влюбен (поне така изглежда щом прави всичко това). Едва ли ще ви послуша, но все пак му покажете колко важен е той за вас и се опитайте да му обясните, че ситуацията в която се намира е нелепа, а той не го разбира защото е заслепен и един ден като се усети доста ще съжалява...

явно наистина държи на нея или пък дооооста му е завъртяла главата

Град
    Монреал
    Защо ще му се бъркате в живота на момчето ?? Ако не е щастлив с нея сам ще я остави. Оставете ги намира и двамата...

Град
    България/София
    Цитирай Първоначално написано от GossipGir1
    Защо ще му се бъркате в живота на момчето ?? Ако не е щастлив с нея сам ще я остави. Оставете ги намира и двамата...
    Ами не знам как бих постъпила аз... имаше подобен случай в нашия клас... 5-има момчета ги бяха обвинили във виртуално насилие към един наш съученик ( и даже родителите бяха пуснали жалба в полицията ), защото един от 5-имата беше качил в собствения си сайт гола снимка на съученика ... и тогава моята най-добра приятелка стана гадже с Антон ( така се казва собственика на сайта, останалите не бяха виновни ) и всички я намразиха, защото мразиха и него... и тогава аз и четиримата невинни се събрахме и отворихме очите на приятелката ми... защото тя просто беше ослепяла от любов... но когато ѝ обяснихме всичко, тя схвана и се разделиха.
    Така че, айде да не се отклонявам от темата Не съм съгласа с Gossip Girl... Към автора на темата: Седнете и поговорете с този ваш приятел. Нека се осъзнае...
    · Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Наистина,седнете и поговорете с него..
    Дали ще ви послуша - не се знае.. Но определено няма да е лошо да опитате..
    Успех (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Благодаря хора! Ако само говоренето не проработи пак ще се обърна към вас

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Освен да поговорите с него не знам какво друго бихте могли да направите
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от smile4ety
    Благодаря хора! Ако само говоренето не проработи пак ще се обърна към вас
    Или освен по някакъв начин да му покажете какъв човек е момичето и какъв става той,когато е с нея..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ми и това е вариант защото ей сега разбрах, че вече са говорили с него а резултат няма.. но все ще успеем да оправим нещата аз съм си оптимист

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си