Здравейте!
Моята история е кратка с три думи разбиха ми сърцето ! Аз съм на почти 17 години и може да звучи странно за повечето от вас но имах сериозна връзка от три години ! Всичко,беше прекрасно в началото и така, си продължихме.. Дадох му пълна свобода , бях му вярна и тнт... Проблема между нас се появи преди около година имаше моменти когато, всичко беше приказно но имаше и периоди от 1 или 2 седмици в който се държеше се1 не ме познава..Лошото при мен е , че никога не му казах , че ми е гадно и търпях закачките му с друга болеше ме, но не му казах.. Не съм му повишила тон нито веднъж за 3 години , нито съм казвала какво ми тежи от страх да не го изгубя.. последните няколко месеци забелязах рязка промяна в него и събрах смелост, и го попитах какво има.. а той просто ми каза, че ме обичал но не както преди и нямало смисъл да се самозалъгваме.. останахме си приятели защото имаме едно приятелство от 9-години.. миналта седмица бяхме на един купон и постоянно ми мяташе погледи и ме закачаше похотливо, но аз гледах да не му обръщам внимание за да не види колко ме боли.. Той е на 18 ще прави бал тази година.. Помогнете ми.. Искам да знам дали има още чувства към мен ? И дали не е искал да се разделим заради напрежението по-край матурите и тнт.. И според вас има ли шанс той да съжалява и да се съберем? Объркана съм! моля за мнения..