.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Помощ по литераура :)

Моля някой може ли да ми даде някакъв анализ на "Баща ми в мен" от Славейков.Навсякъде търсих в интернет и нищо не мога да намеря.Ако някой има нещо моля да ми помогне

Преместено.
    Extremescream

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Трябва да са ви дали въпроси по които да пишете. Не можеш ли да седнеш и да си го напишеш сам. За 1 час няма да ти отнеме цяла вечност. А сега ще висиш във форума в крайна сметка никой нищо няма да напише и ще ти пишат 2.
    I'm beautiful in my way....

Re: Помощ по литераура :)

Цитирай Първоначално написано от smoker93
    Помощ по литераура
    Определено ти трябва помощ... по ЛитераУра

О боже мой!!!Това е просто човек да не попита нещо,защото жив ще го изядат!Случайно да осъзнаваш,че това не е грешка която се прави от незнание на езика,а от това че съм натиснала едно копче грешно?Или просто си търсиш причина да се заядеш и да се направиш на интересна?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Темата ти е в грешен раздел а и толкова ли е трудно да поровиш малко из нета, няма шанс да няма поне нещо, което е да се отнася до това произведение.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Извинявам се,че съм я пуснала където не трябва.Считайте я за приключена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си