- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Сътресение?
Здравейте.
Предо 1 час един мангал биеше някаква 6-7 годишно дете и аз реших да се намеся.Та в крайна сметка циганина взе един камън и ме уцели по главата,дясната страна.Сега отзад имам цицина(доколното можах да премеря ми се е подуло около 1,7 см) гади ми се,от тази страна някакси главата ми е стегната,съвсек леко ми се върти свят.Възможно ли е да имам сътресение?
Когато камъка ме уцели главата ми започна да бучи и веднага се поду,ако това има значение
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
аз да не съм доктор?
отиди при личния си лекар, па той да ти каже какво имаш
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
само питам де...Първоначално написано от danchobg
![]()
не съм ходила....да боли меПървоначално написано от reperw
абе какво сътресение,явно не знаеш какво представлява сътресението,нормално е поне аз от опит могата ти кажа за 20 години имам 10 цепения на гллавата 2 от които с шевове и едно от камък,доста едър при това,и имах цицина която ми беше деформирала скалпа и ми се подиграваха че съм еднорог![]()
следващия път фраснат ли те така отиваш в бърза помощ
може и нищо да ти няма но по-добре иди
ОДИН!!!
При такива случай веднага в бърза помощ...ти като си на 14 защо не взе камък преди циганина?
Ех та не съм попаднал аз на такъв...
За мене си е точно сътресение пък..мен ме удариха в даскало с футболна топка и имах сътресение и изкривяване на някакви прешлени май..бях с яка на врата 2 седмици,та с една дума знам какво е.Гади ти се,светлината те дразни,болят те очите,от време на време претръпваш направо и си сънлив..не знам дали вече си ходил/а на лекар,обаче като се съмняваш за сътресение,защо седиш на компютъра?Не знаеш ли,че при травма на главата забраняват телевизори,телефони,компют ри..всякакви дразнители
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]