- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някога идвали ли сте пиян/а на училище?
опитай ... не болиПървоначално написано от LoveChocolate
:P
Кое си требе, оно си го сака!
Според мен няма ниииищо по-селслко от това,да видиш момче на 16-17 години, какво остава пък и за момиче, да се разхожда по улиците с пластмасова бира с ръка.АДСКИ грозно е ,поне за мен е отблъскващо. А до това, да ходиш пиян на училище
смятай що за олигофрен трябва да си.
![]()
Пиян не,но заспал да![]()
![]()
ЕЕ,какво.. много ли трябва да си ''готин'' за да го направиш?!Има си места за пиене ,но училището определено не е едно оттях!
Ако отида пиян нема да съм жив после :д Учителите ще ме убият ;д![]()
Даааам в средното последната година на седмицата по около 2 пъти, се случваше даже и в даскалото да пия ...
Изпитвали са ме пиян, но до сега колкото пъти са ме изпитвали пиян - толкова пъти съм изкарвал 6
Почвал съм да пия и от 7:20 сутринта (за отскок преди даскало)
ама тогава беше зима, имахме нужда да се сгряваме
В университета не съм го правил умишлено да ходя пиян, просто се запиваме до късно, лягам за супер кратко време ии кат стана още ме държи и бягам на занятия (щот няма на къде ...)
И въпреки, че съм ходил пиян и съм се напивал смятам, че никога не съм бил толкова пиян, че да правя глупости ...
Винаги съм знаел какво правя и защо го правя
>> Р.С мноо голяма тръпка беше да си вземеш дерби кола да пуснеш в нея нещо да си я вкараш в даскало ии пред даскалката да си пийваш, а тя да те пита "тая кола чиста ли е ???"
Не,никога