- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Стъклен Дом
Айде всички фенчета на Стъклен Дом да пишат тук и да обсъждаме епизодите![]()
фен фен кой е като менпоследния епизод от днес още не съм го гледал така, че не ми казвайте какво е станало
![]()
6б3З10
Някой гледа ли нескашния епизод ?Накрая чак онемях ;xx Камен ? Чак да не повярваш
.. А между другото някой знае ли къде беше Хари ?
![]()
![]()
И аз въобще неочаквах да е Камен..
Иначе незнам къде е бил Хари..
Каменчо пак е намислил нещо,100%![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
с тея очила да не е взел висше![]()
6б3З10
Хари като го видях с тия очила и няма да ви казвам какъв смях ме напушиКато някой зубар е.
Алекс много ме дразни напоследък. И преди си беше лигава обаче в новия сезон е направо непоносима.
Боряна също много ме дразни. Откакто се появи Албена и всичко се върти само около нея. Чак го бях съжалила Камен по едно време
Иначе той 100% е намислил нещо. Цели 2 сезона го изкарват най-големия добряк и не ми се вярва сега да му развалят образа.
Все си мисля че Албена играе няква роля. Прекалено наивна и безинтересна й е ролята в тоя й вариант.
Чудно ми е дали детото наистина е от Чарли и ако е така защо Сиана не призна на Дани? Той така или иначе сам се беше досетил, но тя му каза, че детето не е на Чарли...Ако не е негово чие е тогава?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Еее аз много се зарадвах като видях Хари, знаех си, че ще се появи рано или късно ... Алекс наистина е станала непоносима ... а за Камен ... 100% е намислил нещо... междудругото подозирах точно него, че ще е продал акциите си![]()
Хах, аз пък бях сигурна, че е или Христо или Димитър. И според мен Камен ще преметне Тома, не може ей така да премине на страната на лошитеБоряна - как можа да се подстриже така ? Сега косата й е някаква никаква, а преди беше тоолкова хубава... И аз мисля, че Албена крие нещо, може би само се преструва, че има амнезия, не знам. Искам Сиана и Дани да са си заедно, а така както е тръгнало тя да го лъже, май ще се разделят и ще има депресирани
Алекс наистина е станала много лигава, но в същото време ми е интересно какво става с нея (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....