Здравеите аз съм момче на 17 години...след месец правя 18 ... Имам приятелка тя една година по малко от мен...Вече ходя с нея година и половина ... Но още в началото на връзката ни разбрах нещу за нея което него положевам на никои....Тя ми разкри че е била изнасилена ....и тогава аз исках да и помогна имах психолог които ходих при него и исках да си поговори с него тои да и помогне но тя не пожела ... по телевизията бях видял номер за жертви на изнасилване да поговорят по телефона анонимно... И от както сме заедно се мъча някак да е отворя защото тя е затворена в себе си Няма желание да излиза само утях да гледа телевизия и много рядко да излезне някаде само в парковете нито на кафе с никои неиска да излиза забравила е сичките си приятели ...Само с мен ....Но просто неиното затваряне става още по голямо а са минали 2 години и половина от станалото и незнам как да и помогна даите ми някакъф савет как да постапя Защото страшно много е обичам и неискам така да е затворена искам да е щастлива както преди ..... моля ви даите ми савет защото аз съм още малак и незнам как точно да преценя мислих да говоря с баща защото се имат с него повече от колкото с маика и ДАИТЕ МИ САВЕТ !!! извинявам се предварително за допуснаните правописни грешки МОЛЯ ВИ ДАИТЕ САВЕТ !!!!